Pereiti prie turinio

colia

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas colia turinys

  1. mano kaladele su lexus ratais. liftas dar laukia savo laiko.
  2. cia knyga patalpinta Jeep 4X4 Performance Handbook http://books.google.lt/books?id=Q2o_ioV ... =1#PPP1,M1
  3. pati silpniausia dana 35c be lsd stovi. bijau kad net ant asfalto galiu ji sulauzyt.
  4. ar tiktu cherokiui galinis tiltas nuo kokio brolio grand ar wrangler?
  5. pasitaiko... va ir man pasitaike be lsd. not happy... dana 35c, nors ir select-trac razdatke ir orginali tempimo iranga, ir siaip masina labai pilnos komplektacijos. ar reikalingas daiktas tas lsd? vieni rasot kad gerai, kiti kad purvyne nepades - dek padangas ir gerve... padangos bus, o apie gerve dar tikrai neplanuoju. ieskojau kas dar turi tilta su 3.55 perdavimu ir radau, kad 87-88 i kai kuriuos cherokee buvo dedamas dana 44. sunku cia tokiu metu ardoma masina anglijoj rast. ar verta stengtis?
  6. tai taip, as irgi truputi bijau det kaladele, nors adLine man kaip tik tai ir siulo valio kad vaziavimo kokybe su kaladele nukentes maziausiai, bet to peties tai bijau, kai tas 4.0 taip smagiai sukasi... labai nesunkiai galima i S linges islenkt, todel siokiam tokiam apsidraudimui galvoju apie trumpa papildoma laksta, koks po ranka paklius. o kaip Dryzai su tais grybais, gal gali kokia nuotr ar placiau papasakot, nes nelabai issivaizduoju. ir kiek tiksliai auskara reikia ilgint ir visa kita, kad isgaut 2"? linges pas mane originalios, ir kaip atrodo ne kiek nepasedusios. del priekio as pradziai apsiribosiu saibom, nes pinigu nekainuoja, o pavazinejes truputi jau turesiu aiskesni supratima kas teisinga, o kas ne.
  7. apie kuriu amortizatoriu ilginima cia kalbam? ir kuris tranzitas butu donoras, MK2 01/78-11/85? pagaliau radau saibu brezinius. http://www.jeep.auto.ru/Cherokee/chassi ... spacer.htm reikejo man vaiksciot i rusu kalbos pamokas mokykloj...
  8. priekiui noriu det spacer'ius virs spyruokliu, o galui kaladeles tarp lingiu ir tilto arba dar geriau butu paildomos linges. bet su lingem noreciau isgirst jau dariusiu atsiliepimu - kokios linges buvo detos ir kiek pakele. dar vienas klausimas neduodantis ramybes - ar reikia ilgint atboinikus?
  9. dekui! kai ka netgi labai panasaus matau
  10. gal kam po ranka kokio nors gamyklinio bamperio breziniai? konkreciai - 98m cherokee xj bamperio su numatyta vieta gervei. idealus variantas butu http://www.quadratec.com/products/72115_802_07.htm ar kazkas panasaus. lipdyciau tiesiai ant jeep'o, kaip ir dauguma, bet reikalas tame, kad as su masina anglijoj, o darbscios rankeles lietuvoj...
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.