Pereiti prie turinio

sigiz23

Nariai
  • Pranešimai

    33
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas

sigiz23's Achievements

0

Reputacija

  1. jimnio "groja" 3-4 begiai garsas tox lyg sausi guoliai ošia, aisku tepalo lygio dar netikrinau:) bet 5 pavara ijungus tylu. Ar cia jau apie kita dėžę galvot? Kažkas lyg rašė kad Prienuose yra kažkox diedukas kur tvarko dėžes...
  2. nuo kelintu metu jimnio, su ABS? pilnas? parasiau pm..
  3. turi tikt, 2006 gali but su abs, bet ten skirtumas tik toks, kad prie guolio dar ziedas abs yra.
  4. vava teisybe, as biski grybauju:) bet kiek suprantu reik kazkokias reguliuojamas det
  5. nu as sudejau pries metus gal intarpus po spyruoklem 5cm, amortiku prailginimus apie 3-4cm, atboiniku nedejau.. bet rimto ofroudo dar nelabai buvo tai dar lyg amortikai sveiki. Del klasterio, tai biskiuka vairas kreivas manau jei teisinga daryt, tai reikia.. kol kas yra kaip yra.
  6. o kaip ji isijungia? ar ten LSD? jimniui tas reduktorius tiktu?
  7. https://www.jimnybits.com/imny-transfer-box-guard-skid-bash-plate.html rusu forume atrodo ir brezinius maciau
  8. gamykliskai buvo galinio tilto blokiruote ar kazkas priburta?
  9. sutvarkiau, zodziu lituojant davikli turbūt kontaktai biski pasilydė ir gavos taip kad reikia labiau nuspaust varlyte, kad susijungtu.. tai apsmirgiliavau, daviklis įsisuko giliau ir vualia veikia!
  10. Pavyko sulituoti tapati, užliejau karstais klijais, su testeriu patikrinau, kaip ir veikia. Įdėjau i vieta, bet kažkas vis tiek gliucina, nenori priekinis tiltas įsijungt. Žalia lempute mirkteli, girdisi servomotoras suburzgia, bet neįjungia priekinio tilto.
  11. Po pakatuskes nutruko razdatkes 4WD davikliio 1 laidukas , dabar vaizdelis mazdaug toks kaip pirmoj foto linke, orginalus daviklis apie 50eur, gal zinot nuo ko galima but prikolxozint pigesni nauja, pvz atbulines eigos davikli. aisku yra variantas kaip linke https://www.drive2.ru/l/288230376152687721/
  12. Zodziu viena puse isvaliau perrinkau, granatos nekeiciau, nepavyko nukalt, matos, kad paesta zvaigzdute ( https://photos.app.goo.gl/yPW4Vk2FcJCffLSj1) sausa granata sukinejant strigdavo, privarius tepalo gražiai vaiksciojo, pabandziau idet sena ir vaziuot visteik traska ir perrinkta puse ir ta prie kurios nelindau, praktiskai vienodai. Nejau abi granatos vienu metu parejo, ar gali del tokio pazeidimo kaip fotkej trasket? gal visgi cia habai kalti, nes nevaliau vakumo slangu. a?
  13. Vakar 1 puse isardziau, atrodo shlicai geri, granata lyg irgi gyva, kad butu paėstas separatorius ar dar kazkas lyg nesimato, tik jau tingejau viska plauti gal dar pasimatys.. Na nesugebejau nukalt granatos nuo pusasio, o gal ji vientisa? Vakumo sistemoj panasu, kad irgi vandenuko papuole... Planas butu viska isplaut pakeist salnykus ir atgal sudėt:) va biski foto kaip tai atrodo https://photos.app.goo.gl/8WgE0mxY4rEJ6lKG2 ka manote?
  14. O isardzius matysis veleno shlicai padrozti jei habas kaltas?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.