Pereiti prie turinio

Acura MDX

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Acura MDX's Achievements

0

Reputacija

  1. Teko daug Muranu remontuot ir pardavinet.Turi kai kokiu kaprizu masinyte.Pav.: atjungus radijo imtuva vaziuoja tik avariniu rezimu .Tai jeigu nesigazuoja ,tai ir yra avarinis rezimas.Ar nebandei pratestuot tada,kai nebevaziuoja.Gal tada klaida islytu.Siaip dezes kaprizu nerode,jeigu neprimaisai tepalu.Ten spec tepalai eina. Dar gali gazo pedalas durniuot.Gal jis pameta rysi su sklende. Man budavo paprasciau.Kai daug ju budavo,tai nuo vieno imi detale ir dedi ant kito.Taip ir nustatydavau gedima.Metodom tyka
  2. Yra tokie cinko anodai.Siaip jie kabinasi ant laivu varikliu kojos kuri mirksta sudytam vandeny.Ar padetu masinai nezinau.Jeigu ieskosi,tai ieskok prie laivu detaliu.
  3. Korozijai nuvalyt tai naudojam DREUMEX firmos Alu Cleaner skysti.Sarmo pagrindu.Nueda ir nuo gelezies visas rudis.Bet po to pavirsius lieka labai aktyvuotas,tai dar labiau traukia rudyt.Taigi nuvalius iskart reikia nupust antikoroziniu vasku.
  4. Sveiki zvejai! Mes ledo sezona uzdarem Sartuose balandzio 4d. Sekmadieni ant ledo jau nebedrysom lipt,tai ir motylius ispylem,o pasirodo veltui.Papuole grazi diena,tai sugalvojom po ezeryna Aukstaitijos prasukt. Uzsukom i Vencavu poilsio baze,o ten ledas kaip naujas .Net gaila paliko. Dar apie Avilio ezera sukant teko ir issipurvint truputuka
  5. Sveiki, gal ka domina? Turiu nuo Gr. Vitaros 2006m. 2.7 galini reduktoriu,priekini reduktoriu,kardana,galinius pusasius ir visa galini tilta. Parduosiu pigiai :wink:
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.