Pereiti prie turinio

fronterapsakas

Nariai
  • Pranešimai

    689
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

fronterapsakas Būsenų atnaujinimai

  1. Su Naujais Metais visus 4x4 fanatikus....

  2. Su dramatiška pergalę. Šaunuolis Mačiulis

    1. kactuz

      kactuz

      Ar taip vargt su Estais ? Gerai nebus siemet.

    2. Wattz

      Wattz

      Ne pagal tai su kuo vargsta reikia ziureti. Jei jau uzmirsai, tai 2013m taipogi vargom su tais paciais latviais, juodkalnieciais, bosniais. Ketvirtfinaly vos negavom nuo italu. Cia stereotipinis lietuviskas zaidimas, kai vargstam su visais, nepriklausomai nuo ju pajegumo.

  3. Kas šiandien nuo pajūrio ant Fiat dukato vežė savo kovinį bolidą?

  4. Kas gali periimti vėliavą pajūryje?

  5. Kas gali periimti vėliavą pajūryje ir gal kas gali pagelbėti 4x4 PER LIETUVĄ dalyviams su nakvyne Šiauliuos ar aplink Šiaulius?

  6. Kas gali periimti vėliavą pajūryje ir gal kas gali pagelbėti 4x4 PER LIETUVĄ dalyviams su nakvyne Šiauliuos ar aplink Šiaulius?

  7. 2015-07-24 II etapo 4x4 PER LIETUVĄ, startas Rokiškyje 12 val. registruojamės kas iš kur II etape startuos. Gal kas gali pagelbėti 4x4 PER LIETUVĄ dalyviams su nakvyne Šiauliuose ar rajone ar kempingą parekomenduoti?

  8. Liko 1 diena iki II etapo 4x4 PER LIETUVĄ, registruojamės kas iš kur II etape startuos. Gal kas gali pagelbėti 4x4 PER LIETUVĄ dalyviams su nakvyne Šiauliuose ar rajone ar kempingą parekomenduoti?

  9. Liko 1 dienos iki II etapo 4x4 PER LIETUVĄ, registruojamės kas iš kur II etape startuos. Gal kas gali pagelbėti 4x4 PER LIETUVĄ dalyviams su nakvyne Šiauliuose ar rajone ar kempingą parekomenduoti?

  10. Liko 2 dienos iki II etapo 4x4 PER LIETUVĄ, registruojamės kas iš kur II etape startuos. Gal kas gali pagelbėti 4x4 PER LIETUVĄ dalyviams su nakvyne Šiauliuose ar rajone ar kempingą parekomenduoti?

  11. Gal kas gali pagelbėti 4x4 PER LIETUVĄ dalyviams su nakvyne Šiauliuose ar rajone ar kempingą parekomenduoti?

  12. Gal kas gali pagelbėti 4x4 PER LIETUVĄ dalyviams su nakvyne Šiauliuose ar rajone ar kempingą parekomenduoti?

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  dar 1
    2. Abatas

      Abatas

      pas mane atrodo tas žalias 108 dalių yra. Tai dirbo pagal paskirtį sunkiai. Su terkšle MANo lingių stremenkes atsukinėjom su 2m prailginimais, tai ir galvos ir terkšlė atlaikė.

    3. arvydas77

      arvydas77

      terkšlėsnesmagios tokie krutuliai su laisvumais,bet galvos pakankamai gerai laiko ir kaip megėjiškam vartojimui komplektacija ir kaina patenkinama

    4. fronterapsakas

      fronterapsakas

      bandysim jam, nes kažkaip komplektacija lyg ir nebloga atrodo...

    1. Dėdė Klevas

      Dėdė Klevas

      Aga - čia panašu į ; "dovanuoju šuniukus ale už skiepus tai pinigučius atidokit" :-)

    2. fronterapsakas

      fronterapsakas

      chren znajet, tel nr duotas kaip ir normalus,

  13. Yra naujos info dėl II etapo 4x4 PER LIETUVĄ

  14. 4x4 PER LIETUVĄ dalyviai I etapą įveikė

  15. Rytoi nuo Rimi aikštelės 9 val jau judam,

  16. liko 20 val. iki žygio ,,4x4PER LIETUVĄ“ starto

  17. Liko trys dienos iki žygio 4x4 PER LIETUVĄ. Ar bus forumietis kuris birželio 7d. aprodys Rokiškį ir perims žygio 4x4 PER LIETUVĄ vėlivą II etapui kuris vyks liepos mėn.

  18. Liko septynio dienos iki žygio 4x4 PER LIETUVĄ. Ar bus forumietis kuris birželio 7d. aprodys Rokiškį ir perims žygio 4x4 PER LIETUVĄ vėlivą II etapui kuris vyks liepos mėn.

  19. Ar bus forumietis kuris birželio 7d. aprodys Rokiškį ir perims žygio 4x4 PER LIETUVĄ vėlivą II etapui kuris vyks liepos mėn.

  20. Ar bus forumietis kuris birželio 7d. aprodys Rokiškį ir perims žygio 4x4 PER LIETUVĄ vėlivą II etapui kuris vyks liepos mėn.

  21. Gerb. 4x4 kolegos. Reikalingas žmogus kuris birželio 7d. Rokiškyje perims žygio 4x4 PER LIETUVĄ vėlivą II etapui kuris vyks liepos mėn.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.