Pereiti prie turinio

rytislas

Nariai
  • Pranešimai

    107
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

rytislas Pranešimai

  1. Sveiki. planuojam pirkt Subaru Forester nuo 2005-10metu. Noriu suzinot sios masinos eksplotacijos kainas, i ka reiktu atkreip demesi apziurint automobili, kokie trukumai ir pliusai auto. Kas geriau automatas ar mechanika, ir isvis ar verta pirkt si modeli nuo 2005m ?Ar ziuret pati naujausia nuo 2008m, bet apie naujausia girdejau kad jis nedabaigtas ir su automatine pavaru deze galvos skausmas? Ir beje girdejau atsiliepimu apie 2.5 dyzelinius variklius, kad nepatvarus ir pan, bet sneka buvo apie amerikonus, o kaip su eurpiniais varijantais nusiskundimai kokie butu? Dekui

     

    Yra toks Vilniuje Gedas, kuris tik Subaru mašinom užsiima prieš pirkdamas pasiskambink jam, jisai turi visus diagnostinius prietaisus Subaru automobiliams. Jo tel. nr. 869941749 arba

    www.subarita.lt

  2. na bent normalus dujininkai niekados neatjungineja siurblio ;):unsure:

    Tamstai reikėtu pasidomėti apie dujų įrangą daugiau, siurblys neatjungiamas kai montuojama 4 kartos dujinė įranga, o montuojant 1 ir 2 kartos geriau antungti, nes dažniausia kai isideda dujas yra pamirštama apie benziną ir tada sudeginamas siurblys.

  3. nupirkau CRV. 98m (94 kw) be kardano,galvojau ,kad be problemu ji gausiu ,o bent jau Kaune kiek skambinau visi parduoti,klausimas:

    1. ar tinka nuo automatines dezes kardanas mechaninei dezei ?

    2. ar tinka nuo 2000m.(108kw) CRV kur variklis kitoks ?

    Draugas turi visą Hondą CRV dalimis 98m. amerikonas tame tarpe yra ir kardanas jeigu reikia kreipkis į AZ arba 869975165. Veiksmas Vilniuje.

  4. reiks ant purkstukiniu taupyt dabar apie 3000 radau geriausia kaina su dideliu balionu

    Patarčiau žiūrėti ne tik į dujinės irangos kainą, bet ir pačios dujinės įrangos gamintoją bei kokybę.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.