Pereiti prie turinio

specas1

Nariai
  • Pranešimai

    20
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas specas1 turinys

  1. Ir as keturi metai su mehanika-jokiu problemu
  2. Ne juokinkit zmoniu-keturi metai vazineju su spiruoklem,ir mehanine deze-kol kas problemu ne buvo.PS aisku cia tik mano subjektivi nuomone!
  3. Sveiki.RR 1997,2,5TD mehanika.Ateinu is ryto,uzsivedu masina,sankabos pedale prakrenta,vakare nuorinau-is ryto tas pats.Kame reikalas,ir kur pradet ieskoti?Ir kaip taisiklingai nuorinti sankaba?
  4. Na siaip rusiskam saite apie LR RR vyrai tikrina movos
  5. Ir pas manes tas pats,tai paskambines i srota,suzinojau kad ji kainuoja 80lt,ir nuo anglicankos
  6. Na as trys metus atvazinejau su mehanine,ir nie vieno gedimo-tfu tfu tfu
  7. Sveiki visi.Su sventom kaledom :santa: Patarkit-kaip geriau uzregistruoti GAZ 69a,su dizeliniu varykliu,dokumentai seni rusiski(Tehniceskij pasport),Buvau Regitroi-reikalauna originalu gaz varykli?Zinau kad apie sita dalyka forumeciai kalbejo,bet ne randu-kur,IS anksto Dekui!
  8. Gal kas turi naudota kabli RR 1997m?Ieskau visa komplekta
  9. Sutvarkiau-buvo prisales spyna,ir atitruko trosas nuo rankenos salone .Aciu uz pagalba.O siaip galima atsukt radiatoriaus groteles,ir ten eina trosas nuo spynos,ir jau tada galima atidarineti :santa:
  10. Sorry ,Range Rover 1997m,2,5 td
  11. specas1

    Kapotas

    Sveiki.Turiu tokia problemele-is ryto norejau atidariti kapoto,ir ne iseina-viena spyna atidarineja(vairuotojo puseje),o kita -ne.Gal kas nors susidures su tokia problema,ir kaip dabar atidariti kapota? :twisted:
  12. specas1

    mano LR

    Na va ir mano spiruoklinis
  13. na gal ir man reikes prisijungti prie taves-laikas keist amortizatorius
  14. pirkau originalios,su emuliatoriu,reiske jokiu klaidu ne mete,bet paskuj rusiskam forume radau kaip galima padaryti ir be emuliatoriaus ,bet dabar noriu padaryti savo RR biski aukstesni,tai jeskau spiruokliu nuo bet kokios masinos gal kas zino nuo kokios tinka?
  15. sveiki.jau daugiau nei metus vazineju su spiruoklem-ir didelio skirtumo ne matau-aisku pakaba pasiare biski kietesne,bet tikrai nedaug
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.