Pereiti prie turinio

dalas

Nariai
  • Pranešimai

    133
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

dalas Pranešimai

  1. legendine ,,varna''buvo444,ne ka mazesne legenda254,na ir paskutinis geras pjuklas buvo357,deja buvo :( apie tu laiku stilius nekalbu sunkus ir tingus.siuolaikiniai tiek stiliai tiek varnos deja visiskas s....as ir kaip kazkas rase pirkt reikia kad nebutu elektronikos 

    Beje kazkur buvau rades straipsni apie 444 varna tai buvo lietuvoje isrinkta pati seniause ir dar iki siu dienu islikusi gyva.Jei neklystu gamybos metai nuo 80 iki 85.

  2. a kol niekas ne zodeliu nepaminejo jonsered? toks gavno kad net neegzistuoja saraso eileje, ar nebegamina gal? :)

    Jonseris yra tapati varna  tik kitai drabuziai aprengta,beje zymiai minkstesnis. Pirmasis pradejo deti spyruoklinius amortizatorius. 

  3.  Vat vat, ir visi, kas turėjo "varnas", kalba lygiai tą patį, tai tikrai turbūt jų kokybė jau nebe ta...

     Dar su senuke 44 modelio pabrūžinu retkarčiais, gal kokių 85 m. gamybos, gyva iškasena :) Brolis po šiai dienai turi 254-ą, pirkęs gal prieš 15m., veikia kuo puikiausiai...

    As dar teviskej turiu 444 modelio kevalus tevas kazkur 84m su jom pradejo dirbt,kazkoks stebuklas buvo po druzbu ar uralu.

  4. senosios varnos kaip pvz 254  buvo manau patys geriausi pjuklai.deja dabartinei kur kas prastesni. pats  turiu husqvarna . bet  jei pirkciau nauja manau  imciau stihl .

    Taip su tavim pilnai sutinku varnos ir pasibaige situo modeliu.

  5. senosios varnos kaip pvz 254  buvo manau patys geriausi pjuklai.deja dabartinei kur kas prastesni. pats  turiu husqvarna . bet  jei pirkciau nauja manau  imciau stihl .

    Taip su tavim pilnai sutinku varnos ir pasibaige situo modeliu.

  6. Sveiki visi atejo galas mano senukui jonsered 2150 tad reikia naujo pjuklo.Dilema kure firma rinktis, vieni sako kad varnos nusivazeve kiti ant kitu loja Gal kas daugiau su miskai uzsiima ir turi patirties su siu laiku pjuklais.

  7. Sveki visi manau is cia esanciu tikrai kazkas dirba,ar dirbo su mini krautuvais tipo bobcat ar kitu firmu.Reiktu informacijos koki yra patikimiausi,kokio svorio rinktis.Asmeniskai esu dirbes su Gehl firmos tai valdymo rankenos nepatiko per diena riesus pakerta.

  8. Vitara Cabrio 1997m. 1.6 16w 71kw. Kokia stovi razdatkė? Ar yra tarpašinis diferencialas? T.y ar galima asfaltu važinėti įjungus 4wd? Ar būna kokios nors tiltų(originalių) blokiruotės? Ar įmanoma vietoj brezento surasti kietą stogą? Va pradžiai tiek susirinko klausimų. Jei kas iš Jūsų nepagailės kelių minučių savo brangaus laiko, būsiu labai dėkingas.

    Razdatkej nera tarpasinio,kieta stoga galima rast bet lietuvoje siunkiai blokyruociu orginaliu nebuna.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.