Pereiti prie turinio

mindaugassss

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Miestas/Klubas
    marijampolė
  • Pomėgiai
    vaika turi, nama pastatei, dabar varyk....

mindaugassss's Achievements

0

Reputacija

  1. neatnaujino savo būsenos

  2. Yra toks modeliukas Nissan vannete krovininė galas varomas bet su stiklais (sudėti organiniai stiklai, tais metais kitokio pasirinkimo nebuvo nes buvo suskardom kaip pirma foto ) 92m. 2l. dyzelis 50 kw. 95m. pirktas ir tik mano tėvai važinėjo. prabėgas 280000 originalus. Ta nėra kuriasi vaziuoja. kaina 1200lt
  3. niekas ten nesiekia, ilgini auskarus dedi spyruokles ir viskas čiki :wink:
  4. Viskas gerai tik neaiškiai parašiau kad vidus ir kiti navarotai tai tiks jei turėsi angla MPII ir MPI europa man tai tik įdomu vairas pedalai nu (mechaninė dalis ar tinka) :wink: o sito tikrai nezinau nes neteko taikyt nou vieno i kita perki komplekta visa ir dedi Aš dar net nesidomėjau iki šiol, o jei eitu be didelių eksperementų tai būtu labai įdomu :wink: asmeniškai padaryt savo :roll:
  5. Neseniai šita tema buvo gvildenama paieškok (suzuki skilti)
  6. Viskas gerai tik neaiškiai parašiau kad vidus ir kiti navarotai tai tiks jei turėsi angla MPII ir MPI europa man tai tik įdomu vairas pedalai nu (mechaninė dalis ar tinka) :wink:
  7. darbas pakeist vaira pas mane butu 2500lt čia gal ne mano vieno klausimas jei tuo užsiimi (ar gal kas kitas dares, MPI tinka perkėlimui į MPII)
  8. p.s. kaip ten bebutu sito prkino atsisakem. ieskosim kokio gero Jeep cheerokie, arba patrulio nesurudijusio, ten bent sernas bagazineje telpa... Tai kol nevėlu griepk (martuko) tai ir medžioklei ir į ofrauda, naglas būtum :wink:
  9. nepirk kilometrų, nepirk serviso knygelių, pirk stovį, kad ir prabėges limona :wink:
  10. http://catalog.auto.ru/catalog/cars/jee ... _cherokee/ pasižiurėk berods 5 variantai gali būti
  11. šiandiendien netyčia užmaciau tavo aparata stovėjau žiurėjau, bet neužėjau aparatu pilnas kiemas. o ka su vitara darai į kioska jau ja laikas ar ne
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.