Pereiti prie turinio

uazaz

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Nesakysiu
  • Miestas/Klubas
    Kaunas

uazaz's Achievements

0

Reputacija

  1. Na kad jau taip dalinates foto - ikelsiu ir savo, kol tvarkingas perdazytas ir tik ka po reanimacijos ;)/>
  2. UAZ 469 2.4, 35 mud, blokiruote

  3. O pati posuku rele ar veikia? Pirma patikrink ar visi kontaktai "gyvi" su paprasciausia lempute, tuomet patikrink posukiu jungikli. Jei laidai nenupuve, tuomet ir sujungus veiks. Jei kontaktas blogas - tuomet reles kondikas per retai issikraudines ir bus retas mirksejimas, jei trumpins laidai - bus daznas mirksejimas. Beje, kiek zinau - posukio reles 469-tiems nepritaikytos avariniam (t.y. kada sujungiami visi posukiai) ir greitai perdega.
  4. Po perdarymų ir iškėlimo pasikeitė atstumai tarp tilto ir razdatkes (~8cm). Galbut yra protingu vyru, kurie patartu, kaip apskaiciuoti kiek reikia prailginti kardanus ir ar butina po perdarymo kardana balansuoti?
  5. Turiu UAZIka, su originaliu varikliu (410-tas - lygtais 2.9l ?), kokius ratus gali patemti toks varikliukas? Beje ar laikys leti kolchoziniai tiltai - leta dantraciu pora (perdavimas 5.12) + blokiruotes. Variklio keisti nenoreciau, kol esamas nesubyres (esu tvarkingai perrinkes ir idejes daug darbo Noreciau deti 35" - turetu tilpti, 15 cm liftas padarytas (kebulas keltas nuo remo, taip pat 7 cm zemyn paleistas lingiu tvirtinimas, patrulio kardanai).
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.