Pereiti prie turinio

NerijusZobernis

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas NerijusZobernis turinys

  1. Pastebejau, kad paletintojo riciagas laisvai juda, kaip butu koks trosas atsikabines, gal turit kas kokia schemute pro kur pradet ardyt, kad pasižiūrėt?
  2. idomiausia, kad jis tik pradeda "griebt", ir iskart atmeta starteri, o taip kol "negriebia" gali sukt kiek nori tuo paciu po tokio uzvedimo gavau P0700 klaida
  3. šiandien ryte po šiektiek šaltuko pastebėjau, kad nenori užsivesti is keliu pasukimu, o daugiau sukant, po kokiu 3sec dingsta mase visoje masinoje nuo starterio pradet?
  4. Meistras suremontavo 2.7crd automatine deze, ir dabar sako, kad vaziuoja tik 3 pavara, o prie dezes kompo neina prisijungti Praso naujo dezes kompo, tai klausimas ar tinka dezes kompas nuo angliskos?
  5. kazkiek, bet labai minimaliai, bet esme kad daugiau 15-20km/h isvis nevažiuoja
  6. jo, bet tas atsigavimas buvo laikinas, dabar vel nebevaziuoja Apsuko kyla, bet vos vos juda, dabar tiek i prieki tiek i gala
  7. Pora kart ijungiau paletintoja-pagreitintoja ir atsigavo, ir vel viskas ok (y)
  8. Sveiki, kazkas nutiko mano jeep'ui, visalaik viskas buvo gerai, viena diena pradejo nebevaziuoti i prieki, o i gala vaziuoja normaliai, kaip manot kas gali but ?
  9. Roosas o gal tau tik guoliai, o pora gera ?
  10. O siaip cia ju liga ? yra dar tu tiltu sveiku pardavime ir kaip patikrinti ?
  11. Tai va jeigu cia anu bedos, tai pirkti kita deveta tai jau nekokia iseitis
  12. Su blokiruotemis kaip isgooglinau, tik europiniai, pas anglus neblokuoti ? Autopliuse visi jau isparduotais stovi ?
  13. Is kokiu lenku perkant sena vel ant kaukiancio gali uzsokti O tai krumpliaraciu komplektu kaip supranti nusipirkti nelabai kur yra ?
  14. Nuemiau kardana, vaziuojant tylu ramu. Kardano guma suplysus, yra laisvumas, bus matyt kas gausis uzdejus nauja granata Jeigu uzia tiltas, ta ka daryt, ardyt ta pati ir remontuot, ar kito tilto ieskot ?
  15. vaziuojant girdysi uzimas, kaip patikrinti ar tai kardanas ar priekinins reduktorius ? Ar susidevejus kardano grananai atsiranda pasaliniu garsu ?
  16. Sveiki, ryt vaziuoju ziuret, gal kas kokiu patarimu duosit i ka demesi atkreipt https://autoplius.lt/skelbimai/jeep-grand-cherokee-2-7-l-visureigis-2004-dyzelinas-5532789.html
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.