Pereiti prie turinio

Pavelka

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

Pavelka's Achievements

0

Reputacija

  1. Gal patarsit kas Vilniuje uz protinga kaina pakeistu karterio tarpine WJ 4.7? Mano vietiniai servisai visi kratesi sito darbo, niek neapsiima Prie to pacio, pigiausia tarpine ka radau - ~56 EUR. Gal kas zinot kur pigiau rast?
  2. Jei esi deklaraves gyvenama vieta Latvijoje tai tada taip, bet tada Lietuvoje nebegali ant saves uzsiregistruot. Mano atveju buvo taip, kad zmogus (Lietuvos pilietis) isvyko gyvent is Lietuvos i Ispanija, ir deklaravo gyvenama vieta tenais. Kai grizes atostogu i LT norejo ant saves persirasyti masina, tai Regitroje pasake, kad nors jis ir Lietuvos pilietis, bet kadangi gyvenamoji vieta deklaruota Ispanijoje tai negali jis ant saves registruot masinos cia.
  3. Pagal visa logika, tai registruojant lietuvos pilieciui masina ant saves pervarymui i LT turejo duoti latviskus tranzitinius (raudonus) numerius.
  4. Komentaras zmogaus dirbancio Regitroje: "jei buvo latvijoje normaliai iregistruota ir eksplotuota, tai ismuitinimo pazymos nereikia.Jei buvo laikinai iregistruota ten - tai reik."
  5. nepalikinejau. Pas mane jis ant visu padeciu issitraukia, net ant uzkurtos masinos.
  6. ale iskrova bandziau pamatuot, bet beda jau isspresta. Isspresta taip, kad net geda rasyti Pirmas Jeep amerikonas cia mano, nezinojau kad degimo spyneles krastine padetis yra ne OFF, o ACCESSORY. Tai vat ant jo palikus pernakt ir iskraudavo, vakar pastaciau ant OFF ir akumas sviezutis dabar.
  7. ant mikroamperu pastatyta buvo. Jei tiesiog ant amperu statyt tai isvis 0.00 rodo...
  8. Cia normali iskrova ar kazka ne taip matuoju? Per nakti nauja akuma iskrauna visiskai.
  9. Irgi kaip variantas, bet gumytes trukusios ten, tai betkokiu atveju jas pirkt reikes.
  10. Kur perkat WJ Akebono priekiniams suportams kreipianciasias? Radau tik pas cjdparts.lt ir ebay. Vos spaustuvu neislauziau bandydamas pramankstint kreipianciasias...
  11. rastas nutrukes laidas tarp galines sedynes ir kuro siurblio fishkes. Pravestas naujas storesnis - kuriasi kaip laikrodukas. Kitas klausimas. Mano WJ '00 metu, nusipirkau duris nuo '02 WJ, pagal kodus jos skiriasi. O kuom realybeje tas skirtumas pasireiskia? Maciau, kad lango pakeleju varikliuko tvirtinimas kitoks, o kas dar? Esme ta, kad neina sureguliuot dureliu niekaip, tai klausimas ar del to kad naujesnes dureles, ar del to kad stoike centrine nuo smugio linkusi...
  12. Na susiaurejo problema. Nutrukusi grandine tarp C300 fishkes (prie kapoto atidarymo rankeneles salone) ir kuro siurblio reles 87 kontakto PDCentre. Tempsiu nauja laida tarp situ vietu ir bus gerai.
  13. Kas susije su siurbliu ir kuro padavimu - visi sveiki. Dabar klausimas. Paskutine vieta (saugiklis/rele) po kurios laidas eina i tiesiai i siurbli tai cia ta kuro pompos rele PDC rinkiny prie akumo?
  14. Dasikasiau iki tos fishkes. Vizualiai niekur niekas nenutruke. Uzkuriau pajunges pliusa tiesiai ant siurblio. Lanksciau fishke ir laidus visom krytpim - variklio darbas nesikeite. Atvaziavo zmogus su Delphi diagnostika, rodo kad nera jokiu klaidu. Mistika
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.