Pereiti prie turinio

Denny

Nariai
  • Pranešimai

    28
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Marijampolė

Denny's Achievements

0

Reputacija

  1. Pas mane taip pat ankstesnio savininko buve ispjauta ir suvirinta.Atpjoviau vel.Bet kaip ant zapadlo pirmi 3 purkstukai isieme gan lengvai o vat 4 ir 5 nei is vietos.Reik ieskot specialiu irankiu jiems isimt.
  2. Sveiki.Situacija tokia-pradėjo pūsti šlangas.Priežastis tikriausiai kalta tarpinė arba trūkusi galva.Kiek domėjausi tai reik imt lauk priekinį tiltą ir leisti variklį žemyn nes kitaip neprieisi atsukti.Bet rusų forume vienas veikėjas parašė kad jis nuėmė galvą ir pakeitė tarpinę nejudinant variklio o kerpant pertvaros skardą.Ar įmanoma?Gal kas taip darėt?
  3. Gedimas sutaisytas.Strigo priekiniai suportai.Buvo ATE suportai,pakeiciau i akebono.
  4. Aš šiuo metu esu Olandijoj ir neturiu galimybės pats pasitikrinti, tik uz poros savaičių grįžtu.Kas darosi su džipu aš tik iš savo žmonos sužinojau.Del suportų strigimo ir aš galvojau,bet kaip man aiškina kad kaista visi 4 ratai tai kažkaip nelabai realu kad visi suportai pradėtų kirstis.Pravažiavo didesniu greičiu apie 5 km,su lazeriniu temperatūros matuokliu pamatavo stabdžių diskų temperatūrą - priekiniai diskai vienas 200,kitas apie 180,galiniai 160 laipsnių. Kol negryšiu tol teks apsieiti be remonto,nes normalaus serviso nėra.
  5. Kai keitei ABS bloka reikejo jungt kompa kad pririst prie masinos?
  6. Šiandien buvo apsilankymas servise,bet naudos 0.Net stabdžių skysčio nebandė keisti.Aiškina kad jei kaltas pagrindinis cilindras ir jie bandys pakeist skystį tai galiu ir iš jų serviso nebeišvažiuoti.Sako atsivežk pagrindinį cilindrą ir tada taisysim,nors nėra 100% garantijos kad jis kaltas.
  7. Stabdžių pedalas nesikerta,apsauga nekliudo.Antradieniui užsisakiau i servisą.Su meistru kalbėjau,tai įtarimas kad kaltas pagrindinis cilindras.Dar sako kad ir stabdžių skystis gali būti vandens prisitraukęs,ir kuo labiau kaista tuo labiau jis plečiasi.Tai gal tik jį pakeitus problema išisprestų.Bet čia jau aišku optimistiškiausias variantas. Ačiū už patarimus.
  8. Priekinius diskus su kaladem pakeites prieš metus,viskas buvo tvarkoj iki šiol.Gal realiausia versija kad pagrindinis cilindras bus kaltininkas,nes kaista visi diskai,galiniai gal šiek tiek mažiau už priekinius.
  9. Sveiki.Tokia situacija - nei iš šio nei iš to pradėjo blokuotis stabdžiai.Važiuojant apie 30-50 km/h greičiu kaip ir nieko,šyla diskai,bet važiuojant greičiau atrodo tarsi kas spaustu ant stabdžio,net dusina variklį ir užkaista stabdžių diskai,svyla kaladėlės.Išpradžių galvojau kad suportas kertasi bet kad visų ratų stabdžių suportai vienu metu kirstųsi nemanau kad realu .Gal kam iš jūsų buvo taip atsitikę?Suprantu kad per atstuma niekas nepataisys bet tokia situacija jog ir pats esu išvykęs,o tai vienintelis šeimos automobilis.
  10. Nusipirkau granata is cia http://allegro.pl/przegub-walu-jeep-grand-cherokee-zj-wj-wg-reduktor-i6793379417.html?snapshot=MjAxNy0wNS0xNVQyMDowODo1Ni40MDZaO2J1eWVyO2M0OWNkYzlkNTQ5ZWZmZjI0MjRkM2U4Y2IzZWEzOWJmYzQ2M2E2ZWU5MDljYzU0YWY4OTJiZDRmZTNiZjQyZGU%3D Atsisiunciau i pastomata Suvalkuos.Kazkaip netikejau kad nuo granatos tas garsas o pasirodo cia ji kaltininke.Siandien pasikeiciau ir vel tyliai vazineju.Kiek ilgai laikys bus matyt.
  11. As dar kitoki varianta radau http://allegro.pl/przegub-walu-napedowego-jeep-grand-cherokee-wj-i6204894695.html Sitas pardavejas siuncia ir i pastomatusSiuntimas tik 8,60zl.Artimiausias yra Suvalkuos prie Kauflando.Tik ar kokybiska dalis tikriausiai tik pats ir suzinosi kai isidesi.
  12. Neradu kad butu parasyta jog siuncia i Lietuva.Yra parasyta kad siuncia i Vokietija,Anglija,Cekija,Airija Slovakija ir Austrija.Uz 13zlotu jie Lenkijos viduje tik pristato.
  13. Pasirodo kad liga.Kol pats neturi tokio aparato tol ir nezinai kokiom ligom jis serga .Kol neisidesi kito tilto tol ir nesuzinosi ar geras.Nemanau kad kas leistu srote nuiminet dangteli kad galetum bent apziureti krumpliu pora.
  14. Ta pati beda ir pas mane.Isemus kardana dingsta uzimas.Prie razdatkes esancios granatos gana didelis laisvumas,taip kad jau butu laikas pasikeist kol nepabiro vaziuojant.Gal kas siuntetes is JAV granata kardanui?Pas juos ten kainos kaip ir zmoniskesnes ir pasirinkimas didesnis.Tiek kad kiti pardavejai nesiuncia i Lietuva.Radau kazkokia tarpininku firma https://shipzee.com/default.aspxkurie nuperka ir atsiuncia.Gal kartais kas nors siuntesi per juos?
  15. Pas mane labai normaliai sviecia,nes sudetos stipresnes lemputes,tokios kur i tolimas sviesas dedasi.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.