Pereiti prie turinio

siauliai

Nariai
  • Pranešimai

    45
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    siauliai

siauliai's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki, iskilo problema su 2007m 1.9 95kw vitara. Vaziuojant duso duso ir uzduso, atsukus pdf filtra uzsikuria, bet dumais baltais pilasi, duodant gazo atrodo kad cilindras nesudirbtu. Gal kas kokiu minciu turite del problemos? Siuo metu ne Lietuvoje ir galvoju ar trala samdyti ar galiu savo rankomis kazka pakeisti, rankos is teisingos vietos isdygusios😃 Tik jei per daug kazka rimtai ziureti neturiu vietos ir irankiu per daug😒
  2. Tai vat visas darbas niekais nuejo, matomai galva trukusi...
  3. Sito tikrai dar nepatyres ir negirdejas, tikiuosi kad praeis.
  4. Nu va galva prisveiciau su 400 is rankos su kalade poto dar ant stiklo uzsidejes skurtke per visa plokstuma bruzinau. Siandiena pareina tarpine vario dar pasiemiau, sestadieni bandysiu rinkti, ziuresiu kas gausis
  5. Metaline buvo. Tai vat siusti i LT ilgai gaunasi.
  6. Galva jau nuemiau, akivaizdziai nieko nesimato. Gal tu varikliu liga galvos? Ir neverta rizikuoti atgal dedant?
  7. Sveiki, iskilo tokia problema kad prapute galvos tarpine. Esu ne lietuvoje ir nezinau kur nuslifuoti galva. Ka patartumete daryti del 2000km Siusti galva i LT kad nuslifoti? Ar tiesiog nauja tarpine variu suputus atlaikytu?
  8. Sveiki. Padekit su problema. Gale stovi reduktorius 4.900 perdavimu, o priekyje buvo 4.636 ji pakeiciau i 4.900. Keista buvo delto kad dauzesi ir nustate kad netinka perdavimas, bet dabar dar stipriau pradejo dauzytis, garsas kaip ir is razdatkes.
  9. P1247-00 P0235-94 P0088-22 Tokios klaidos patarkit, kame ieškoti šaknų, ar kas labiau supranta ir apsiimtų sutvarkyti?
  10. Uzkuriant kartais išmeta kad per didelis kuro slegis, uzkurus istrini viskas ok. Antra Turba nedapucia, bet ir nevisada. Viskas prasidėjo po turbinos restauravimo. Gal kas susidūręs ar žinot kas padėtų tokia tema?
  11. siauliai

    Land rover

    Sveiki, gal kas žino gera land roveriu specialistą?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.