Pereiti prie turinio

ciesys

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas ciesys turinys

  1. Tai yrodymas, kad pabrade ne butinai pirmas vietas turi paimti draugeliai
  2. Daug kritikos organizatoriams - keturios grubios klaidos legendoje ( rengiant marsruta tokiu budu, reiketu atidumo), Vertinimo sistema vercia abejingai žiureti i RENGINI ( o tikrai noretusi, kad tai butu varzybos), nepaliekama vietos azartui, sumanumui, istvermei. Tiesiog, kaip minejo 4runnerbalta, bendraminciu susibegimas pasivazineti. Visos dienos renginys vertinamas 3min pasirodymu juokinga . Nes as manau ir manysiu, kad pagrindine dalis yra tikrai ne skirta Ralistams, o visureigiams su gervemis ir dvieju zmoniu komanda. Taigi - kita karta butinai pries dalyvaujant pasidomesiu, kokia yra vertinimo sistema, nes tiesiog pasivazineti, galima ir be renginio . Pats vaziavimas pagal legenda (neskaitant jos klaidu) buvo tikrai idomus, taskai kurios saziningai rinkom visus (tikedami, kad tai svarbu) buvo idomus. Vienintelis dalykas sugadines nuotaika - organizatoriu tingejimas skaiciuoti rezultatus.
  3. Mano nuomone rezultatu vertinimo sistema neteisinga. Tasku rinkimas nugrustas i trecia plana o i pirma vieta iskelti greicio ruozai, kur didele itaka turi ne vairuotojas ( jau nekalbant apie komanda, sturmana) o i automobilio techninius duomenis. strategijai, istvermei vietos nebeliko. Pats renginys tikrai vykes, linksmas ir idomus.
  4. nu radom... nezinau ar cia i gera Gi tikrai ilgokai uztruko varzybos, o moterys namie vienos like.
  5. Keista girdeti tiek kritikos. Dalyvaujant renginyje aplinkui atrode visi labai patenkinti.manau tasku buvo pakankamai, kad galetum pasirinkti ar imti, ar vaziuoti prie lengvesnio. Ziedas gal ir nevisai turistinis, bet man kaip sturmanui ( masina gi kolegos, negaila ) ziauriai patiko. Viskas SUPER !!!
  6. Labai jau stipriai užkrėstas tas tašku failas virusais
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.