Pereiti prie turinio

Astronotas

Nariai
  • Pranešimai

    52
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Astronotas turinys

  1. sitos keista viskas ir kad audi,isvaizda,metai,kaina.jaigu gerai supratau du vairai atskiros kabinos http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=138137849&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.modelDescription=aztec&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=1
  2. gal kas pasakys kaip nunulint ir kokius laidus sukeist sujungt pakeitus dirza kad nedegtu raudona lempute ir vaziuotu ne servuisiniu rezimu.kawasaki preire 650.dekui
  3. kaimynas y skolaa buvo ysokes.tai man baltarusiskos saleros vis pristatydavo.tai navara ir gyrdziau ja.tai kzkaip pasirode kad su kanistru per mazai pravaziuoju.140-150km,greitis virs simto.apsukos 2500.baigesi skolos -atsimakalavo,teko statoila prisimint.20litru,200-210km.ir apsukos virs dvieju .
  4. 8 687 93119 skamtelk as kelinti metai pas juos tvarkausi.su Druskininku meistrais ner kaa lygint.tai ir varau nissana pas juos.reduktoriu perinko,laiku nepasiemiau ,ratai arkose strigo,tai ir lifaa 11cm padare.
  5. difuzorriaus problema,,,Juozai kaa tai reiske.ryt varau gyvai paplepet.
  6. man kingcabe termo mova nustipo tai du nuo citroen sara picaso primontavau .per didziausius karscius nepavede.
  7. paskambino kavenski is aleksoto prie alfa artai beta parduotuves juu centiukas.500-600lt darbas. uz medzegas papildomai atsimakaluot dar reikes.kaina tiktuu ar tik neperpigiai ir neaisku kiek tos medzegos.10 pagalviuu,kokes pasirinksiu,aliumines,plasmasines,gumines.stabdziuu slangutes.abiejuu ricaguu intarpai ir vairolazdes intarpas.10 wurciniuu varztuu su verzlem.kaa manot ir gal kas daretes.
  8. nezinau kaip patrulio gesinimas o kinkabui buvo gesinimo voztuvas neikigalo nustipes.ant slipso po pora kilometruu pratysdavo neuzvedi,is nevilties pasuki starteriu uzsiveda.pakeiciau ir pasibaige oziuotis.kaimynai juokavo kad pavesy nestatyciau nes kompresijos poros kibiruu truksta.
  9. ziurinejau rusuu nuotraukas kaip liftuot.tai riciagai,rankinis,buferiai,bako zarna kazkaip nebaisu.o kadaryt su vairo mechanizmu .tai gal koky meistriukaa kas pasiulys.ir dar tokia nesamonee svarstau. atlaisvinau amortizatoriuu(ta stangaa su slicais)ir jaigu ant slicu persukciau ant kokio como,gal kas ir gautusi.tik nerandu kaip isnarint .gal kas parasytuu koke seka kaa atsukinet kad issiimtuu amortizatorius.yra tempimo varztas,stanga,plokstele su trimis varztais ir prieky sakes islindusi stanga su verzle.
  10. gal ir nepagalvojau.tik kazkada sitam seneliui kanupirkdavau viskas tikdavo problemuu nebudavo i ir aplamai senesne tchnika kazkaip kitaip ir prisukt ir privirint budavo kur.uzsodini su rankine gerve issigervini.o siti melynai jau ir buferio reikes kad gerve pastatyt ir gerves.
  11. reik iskelt NISSAN NAVARA 2002m.apaviau dunlop-major109.su torcijonais neuztenka,sparnuu pjaustyt dar nesinori .gal kas kaa pasiulys ar apsiims padaryt.ydomu kiek toks darbas vertas.gal kam liftavo.
  12. nusibodo dapylinet tepalus y zmonos renuka19dcy.meistrai pasiule XADO.po poros savaiciu sprogo interkulerio slanga,meistriukai pakeite.ir prasidejooo.buciau zinojas y srotaa pridaves.interkulerio radijatorius uzkistas,turbinos paneriuos irgi atsisake remontuot.nes teflonas suskaldes korpusa deformaves asy.ir motoriuka kaip tvarke tai voztuvai vos prisitryne.labai susedo.tai geriau skelk ir tvarkyk motoraa.visvien reikes .
  13. o kaip suprast. neigemai veikti automobilio valdymaa.
  14. pirko kad mlkas is misko parsivesti.tai ar galima suta sistema svorius tampyt.
  15. tai su juom galima nuo asfalto nuvaziuot.ir kaip ta sistema veike kad padidinto pravazumo automobilis.
  16. kolegos paaiskinkit apie LR frilandery.tevukas nusipirko prieky pusasei y galaa kardanas vienas begiu ricagas jokis blokiruotes jokio paletintojo.tai kaa jies sincro arkaip.kazkada turejau sotke tai knopke su snaige buvo ziemos rezimas o ce snaige kondiske.gal kas savo aliofonaa taipatrugdysiu su klausimais.dekui
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.