Pereiti prie turinio

Spacestar

Nariai
  • Pranešimai

    61
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius
  • Pomėgiai
    zurnalai vyrams ir ne tik, mitsubishi evoliution, ralis na ir bekele!

Spacestar's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki. Ar 2017m. Nemėžio purvo festivalis vyks, ar jis jau seniai nebevyksta?
  2. Sveiki. Kaip ten tie žemės sklypų Nemėžyje savininkai? Sutarti turbūt nepavyko? O gal dar pavyks ir Nemėža šiais metais įvyks?
  3. http://www.abw.by/news/147619/ Ar pas mus Lietuvelej yra tokiu grandu?
  4. http://auto.fishki.net/comment.php?id=118645
  5. http://auto.fishki.net/comment.php?id=170933
  6. Kai Darius nauja projektą įgyvendins, tai gales panašiai savo mašiną parkuoti kai kieme vietos nebus ypatingai daug http://auto.fishki.net/comment.php?id=170933 Sėkmes darbuose
  7. http://auto.fishki.net/comment.php?id=170668 Visada reikia būti atsargiems
  8. Sveiki. Renginys buvo geras, gaila nepamačiau daugiau, vaikai užsinorėjo namo. Noriu padėkoti Jeepui kuris padarė pauzę lenktynėse ir ištraukė du lygioje vietoje užstrigusius žiūrovus. Ačiū labai. Cherokis lieka skolingas trauktinės. Paskui mačiau aišku gelbėtojas pats prasmego kabelio klojimą trasoje , bet manau kad jam gerai viskas baigesi ir jam kažkas padėjo arba jis pats save išgelbėjo.
  9. Praeitais metais mano vaikams labai patiko purvini dzipai! Manyciau siemet irgi reiketu jiems ir sau nudziuginti akis! Visiems dalyvimas sekmes!
  10. Gal kazkas turejo reikalu si kitais amerikoniskais Mitsubishi visureigais ir susidure su panasia problema...
  11. Su slegio davilkiu kaip ir issiaiskinsiu gal but, nes Lietuvoje tai didelis deficitas ir pirkti reikia nauja, o kainuoja nezmoniskus pinigus. Sugalvojau kad gal but galeciau juos tiesiog per kompa atjungti kad neknistu proto. ir dar noreciau isjungti dienos viesas taip pat per kompa, nes Tuvlitos ekspertai kabinejasi kad ne taip dega kip jiems reiketu. Kad priesrukine lempa turetu isijungti tik su artimom ar tolimom sviesom, o pas mane jungiasi visas laika. Arba gal kas gali duoti patarima kaip ijungti prisrukine, kad jungtusi tik tuomet kada reikia? Gal kas turi reikiama kompiuterine iranga ir galetu man padeti? Is anksto dekingas.
  12. Sveiki. Reikalingas padangos slegio daviklis. Reikalingas Mitsubishi Lancer, bet tinka ir nuo Jeepu bei Chrysleriu kiek suprantu. DaimlerChrysler kodas 56053030AC Mitsubishi motors kodas 4250A225 Gal kas turi nenaudojama, arba atliekama? Ir dar elektriko reikia Vilniuje, kuris galetu amerikonui mylias i kilometrus perdaryti, farengeitus i lapsnius, radija perprogramuoti ir t.t. Lancer 2008m. 2.0 automatas. Dar reikalinga pagalba su atitikties sertifikatu i Lietuva ir tech. apziura tai paciai masinai. Jevgenij, Vilnius, 865200317
  13. Sveiki. Mano XJ trasoje kai vaziuoju 90 ir vien galiniais ratais varomas tai gaunasi 16ltr duju. Bet cia jau labai ekonomiskai. O mieste tai 20ltr. tikrai!
  14. Sveiki! Draugo Mitsubishi Pajero Sport 2002m. užkalė variklis. Nežinau kaip ten ivyko, bet sako kad variklyje skylė Gal kas turi kažką panašaus ir galetų pagelbėti? Ar varikli parduoti, ar gal ir su darbais padėti? Pas ji buvo 2.5, bet gal galima dėti ir kitokį? Servise kažkokiam variklis išimtas, bet kito be skylės rasti kol kas nepavyksta. Veiksmas Vilniuje, bet rašykit iš visos Lietuvos. Kažka paderinsim. Iš anksto dekingas! Mano nr.865200317, Mitsubishi savininkas Tomas. Jo Nr.861886622
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.