Pereiti prie turinio

tuzas

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    KAUNAS

tuzas's Achievements

0

Reputacija

  1. Noriu paklausti kas yra ant automatines dezes jungimo svirties knopke,kuri ijungia kazkoki osd.Kas tai yra nes ant skydelio isijiungia os raides,sory uz tupa klausima.Papirkau pries tris dienas tai dar tik krapstausi,KAMU NISPITSA VNOC GLUHUJIU,MENTU,RAZBOIJNIKU I CHUJIU>>>
  2. Vienu zodziu gumos atskirai nera reikia pirkti visa kardana Lietuvelei kaina nesveika kaip ir ant visko 1500-2200lt.Cia Vilniuje parduotuvese.Is ebay galima atsisiusti jau kalbejau su siuntimu apie 550lt. naujas visas komplektas idedu nuoroda kam reikes: http://www.ebay.co.uk/itm/FRONT-DRIVE-SHAFT-LEFT-JEEP-CHEROKEE-KJ-2002-2006-/330534799078?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4cf568c6e6
  3. Blemba tai gumos atskirai nera pirkti o tik visas kardanas,ir kaina naujo tai atsargiai,nebent su ta guma ka nors priburti nuo kito pritaikyti.
  4. Kaip tik viena vaziusiu apziuret su tokia guma kaip patikrinti ar jau sutrinta ar dar ne nes zinau kol tepalo neisplauna tai dar nieko tik guma keiti.
  5. koks geras oras po miskeli palakstyt

  6. Gal kas turit atliekama zenkliuka ant galinio dangcio nuo disco-1,niekur negaliu rasti nupirkti o naujas 120Lt.buciau dekingas.
  7. Dekui uz atsakymus,o ka galvojet apie galinio stabilizatoriaus traukute ji dabar issinerus,tai ar restauruot ar pakeist nauja britpart naujas komplektas 65 lt.+savo darbas(malonumas) o restauruot su darbu ir turbut panasiai?
  8. sveiki pries savaite isigijau disco 95metu 3,9lt. benzas,gal galit pasakyt ka reiskia knopke su pavaizduotu automagistrales zenklu?ir dar tokia kur trys rodykleles sukasi ratu?
  9. Is kur tokias pievas istraukiai maniskis 4litru kai buvo 2 metu senumo tai eme 12litru benzo gal tu nebuvai kapoto pakeles 10 metu,ar duju balionas kiauras
  10. fuel economy sucks!!!

  11. Sveiki gal galit realiai pasakyt kiek ryja grandai,nes dabar vazineju su subaru foriku 98 2ltr. varikliu tai patenkintas nes su 10ltr. benzo apsisuki,ir pravazumas nieko,bet gyvenau usa ir turejau grand c.laredo 4 ltr.1998m. tai visai kitas vaziavimas,aisku ten i kuro sanaudas visai nesigilinau,ir buvo 2000m. tai jis buvo tik dvieju metu senumo.Bedu su juo neturejau,buvo uzlinkes automatas bet kaip issaiskejo per mano kalte,nes pas ji nebuvo kablio tai nusipirkau ,isidejau,elektra pajungiau ir pirmyn tasyt kateri 2tonu.O pasirodo jai is gamyklos perki su kabliu tai buna "towing packige" stovi dar maziukas radiatorius prieki kuris ausina tepala is greiciu dezes,tai apsiejo 1700$remontas anais laikais.Dabar galvojiu kas geriau ar dyzelis 2,5 sako ryja tik 10-12l. bet jegos truksta,ar benzai su dujomis tipo duju 15-20 litru uztenka,nes jei tiek pat su benzu tai Lietuvelej biski ne kas.Parasykit kas patys vazinejat kokie atsiliepimai?ka patartumet?kaip remontu kainos palyginant su japonais?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.