Pereiti prie turinio

Almis Maverick

Nariai
  • Pranešimai

    76
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    kenwwod

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

Almis Maverick's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki klausimas toks gal kas pirko is lenku srt priekini buferi is abs? Ar jis vertas demesio? Nera jis ten koks popierinis? Jeep grand cherokee 2005 2007metu?
  2. Gali but as ten pora sykiu pas ji lekiau testavau oro srauto matuokles
  3. Mano jgc iki 100 per 9,9 kitu matavimu lygiai 10s isibegeja nuo 0 su 17 orginaliais ratais.cipuotas.pakeiciau oro srauto matuokle pas Rena ir dumai pasibaige,o vidurki su sitais ratais 8 ltr rodo,o su 31 ratais 11rode. Vaziuoja misriu rezimu ir autostrada ir miestu.pedala paspaudziu nedaboju labai.
  4. Na katik paziurejau ant savo ta lapo pas mane parasyta 0,12 as sakau kad jokio dumo nebuwo ir iki cipavimo ir po,o daba is niekur atsirado.
  5. Filtra isemes bandziau tas pats efektas purkstukai ziema remontuoti,kuras pilamas geras.tai kas cia dar turba gal i pabaiga?
  6. Ir kaip su tais dumais issisprende? Pas mane pradejo juoda mest kai is vietos startuoji arba pagazavus stipriau,filtras nesenei keistas,anksciau taip nebuwo,nemete praktiskai jokio dumo.gal kokiu minciu pas ka? Klaida vienintele meta slegio reguliatoriaus ji buwo ir anksciau dumo nemete,...
  7. Gyveni ir mokais.as nesakau kad blogai ka padare bet brangu ji remontuot.tiltas jopsikmati i lt pavertus kosmosas kazkox.jau kita kart geriau kaip kolega rase tilta keisiu visa.o kaina ziauri remonto kai masinos tokia verte. O galinis tiltas be to kad cypsi ir dauzosi dar ten.kaukimas dingo bet vaziot negaliu.
  8. Tai nera norinciu ir galinciu kaune?
  9. Tepalu neikeite,tai kiek tu guoliu ir rieboksliu kaina gali but?na sakyciau guolis brangus 30-40e tai kiek ju ten yra? Tai kas cia taip isbrangino?
  10. Tai atsiras kox kolega bendramintis kaune kas uzsiims? Matai nei minties neturejau kd cia stebukla guoliai kainuos ar darba,na gal cia servisas baisiai issikeles. Man x5 2009 metu pigiau remontuot kainuoja nei sita.
  11. Kas kaune uz tiek padarys reikia galini reduktoriu perrinkt,sake gerai o neina vaziuot.
  12. Tai va butent ismanes sian tiek nulupo nei bekt nei rekt.nieks nebrango kaip eurais taip litais
  13. Kaip kolegom atrodytu.500 e už priekinio tilto reduktoriaus guolio pakeitima ir priekinio rato guolio keitima normalu?
  14. Ant tu kiausu duoda didesni laisvuma ko pasekoje tas nepageidaujams plaukiojimas atsiranda.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.