Pereiti prie turinio

truko 2.5tdi sporto galva:(


pajero299

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas galite ka patarti verta virinti galva ? kaip manot ar paskui normaliai laikys ar labai bijos aukstesniu apsuku ir vel truks ???

Kiek teko virinti,tai poto problemu niekad neturedvau,siaip tai skaitau apsimoka.Aisku reikia nuvezt tiems kas tai daro ir pasakys,gal kartais tavo atveju ir neapsimoka,nors nemanau.O tikrina ir virina, tai mano manymu geriausiai Alytuje,nors man niekad nebuvo problemų ir Kaune, kai darydavo "Halteris",bet vat draugui "Halteris" ir nerado trūkimo, teko ardyt antrą kartą :angry: ir vežt į Alytų.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aciu visiem uz info .. pasirodo galva netinkama virinti nes skilus prie voztuvu ir dar ne vienoje vietoje tai sako jei sau neverta daryti uzsakiau nauja kaina 1300 lt menesio begyje atvesh.. tik dabar klausymas kyla o kaip jei variklis gal kazkada prancuzo kaitintas buvo jei nauja galva uzmes ar netruks nauja galva ar turi tam itakos kazkokie anksciau variklio patirti "temperaturos svyravimai" ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Joooo - čia gerai anai kliuvo. Na kad trūkimai tarp vožtuvų tai nieko nuostabaus - tradicimė vieta. Pasižiūrėk bloko lygumą , nors 4-rių cilindrų blokai atsparesni suvartymui bet nepakenks. Patarčiau pasikeist žiedus ba perkaitinimas nieko doro aniems neduoda - žiedai praranda savybę spyruokliot, kartais prikempa kanavkėse - o tai jau ir kompresijos nebuvimas , ir tepalų ryjimas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Ir dar vienas dalykas dėl ko gali ir nauja galva lenktis tai plėtimosi bakelis - į ji ir iš jo skysčio cikuliacija turi būt . Jeigu tik į vieną pusę , tai yra tik bakelį o atgal ne tai neužilgo ir naujai galvai gali būt kirdyk. Patikrinimas paprastas - prisipili bakelį vandens ir per šlangą kur į radijatorių jungiasi trauki - vandenį turi ištrauk beveik iki pat dugno

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...
  • po 2 mėnesių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.