Pereiti prie turinio

Kebulo juosteles ir dazymas


egis222

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, iskilo tokia dilema, reikia tvarkyti mano Monterey priekini sparna ir aisku perdazyti, per visa kebula eina tos apdailines juosteles. Kokia patirtis su jomis dazant, lupat lauk visas ar is kazkur naujas gaunat, nes kaip Opel atstovybej pasake, kad vienos puses komplektas 418 litu, tai kazkaip atsoko fantazija. Dekui, uz patarimus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nieks ju specialiai nesiruosia klijuoti :) bet dabar per visa kebula jos eina nuo gimimo, tai kai pakeisiu sparna be tu juosteliu tai labai nekaip atrodys, tai tada jei ju neina gauti reikia visa gramdyti. Uz tai ir klausiu gal kas zino kur ju gauti uz protinga kaina ar gramdyti lauk, bet isivaizduoju taip graziai jos ir nenusigramdys.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai grmadyti ir nereikia, su fenu neperkaitidamas pasildai ,su nagu kabini uz kampuku ir lupasi:) tik ziurek kad nebutu po lidukais rudzuiu pusleliu kokiu,nes gali su dazais nueiti :) kliju likucius su skiedeju nuvalai ir lengvai nupoliruoji :)

Dekui uz patarima, reikes pabandyti, kazkaip nesitikejau, kad pakaitinus ja gali iseiti sveika nulupti, nes laikas ir aplinkos poveikis daro savo :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.