Pereiti prie turinio

MP ll pakelikai (karomyslai)


Owas123

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Taigi situacija yra tokia. Turiu dzipuka MP ll, ir pastebejau kad pradejo visiskai netraukti ir ant aukstu apsuku kalenti. I kalnus net sunkiai vaziavo. Max greiti 80km/h pasiekiau nuo kalno. Nuvaziavau pas paprasta specialista garazini, paziurejo, turbo pucia, o atidarius dangteli pasimate visas grozis. Vienas koromyslas mires, tas varztas/asele ant kurios jis sukiojasi - issimalusi, ir visiskai neatidaro isiurbimo voztuvo. Taip pat dzipukas turi problemu su dyzelio lasejimu. Labai jau lasa. Kiek zejo servise, tai sako per kuro siurbli varo kazkaip ten.

 

Cia taip placiai papasakojau visa situacija. Dabar man reiketu patarimu keletos. Kadangi reikia keisti karomyslus, gal galite patarti kur juos isigyti pigiau vilniuje / kaune ? Pigiausiai radau naujus DALAIDA'oje, 82lt/ vnt. Dzipas beje 91-92 metu, 2.5TD. Ir ar butina keisti visa komplekta ? Ten kazkaip vieni su rolikais, kiti ne, nesuprasi kas ten pridaryta. Kas galejo itakoti karomyslo luzima ? Nes seipsau tokie dalykai nenutinka.. Nesinori kad ir nauji pareitu.

 

Rytoj dzipukas varomas iki serviso, tikekimes davaziuos sekmingai. Taip pat tikiuosi ten ir kuro siurbli sutvarkys. Taciau nepasitikiu as tais servisais :unsure: Gal galite patarti kas vilniuje nera brangininkas, tvarko dyzelius ir tikrai supranta tai ka daro, bei turi patirties su MB ? Reikia patikimo zmogaus, kuriam ramia sirdimi galeciau duoti dzipuka, ir zinociau kad tikrai viskas su juo bus gerai :) Nes ateityje prie jo reikes dar pasikuisti kaip reikiant :)

 

Esu zalias tai atsiprasau jei nesuprasiu kazkokiu fraziu iskart :) Laukiu atsakymo kolegos ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.