Pereiti prie turinio

Owas123

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Owas123 turinys

  1. Uoj, suklydau dėl to kuro rašymo.. Ir dėl šventos ramybės patikslinsiu dėl lambda zondų sakičiaus, jeigu ateityje kas nors su panašia problema skaitytų šią temą. Kaip išsiaiškinau, europiniuose gal ir stovi 4 landa zondai, bet USA variante stovi du lambda zondai. Vienas prieš katalyza, kitas už katalyzo, ir prie kolektoriaus nieko ten nėra. Lambda zondas prieš katalizatorių: Lambda zondas už katalizatoriaus: O ar pas mane jis veiks, ir vėl po mėnesio nesudurniuos - laikas parodys. O šeip variklis, pavarų dėžė kaip laikrodis, pakaba tvarkinga, tai tik važinėk ir džiaukis.
  2. Na va, katalyzą išpurtė, pjauti nereikėjo, dabar jis tuščias. Perlituotas naujas zondas ant senos fishkės, išvalyti kontaktai, ir pastatytas naujas zondas. Atlikta diagnostika - viskas kolkas veikia be priekaištų. Check engine lemputė perdegusi, tai ir nežinau, meta klaidą ar nemeta. Kaip toliau bus žiūrėsim. Prisegu lambda zondo diagnostikos nuotrauką.
  3. Dėl kuro tai painiava, kaip e85 gali turet daugiau oktanu nei e95. Bet nesvarbu. Pilu e95, nemaisau, ir nesuku galvos. Dabar del katalyzo - pjausiu lauk. O kokiu būdų apgauti antrą lambda zondą po katalyzo, kad nemetytų checkengine? Valdasmaliai, minėjai apie lambda zondo apgaviką. Ar pačiam teko susidurti, gal yra konkrečių pavyzdžių kur įsigyti tą apgaviką ? Nes nuiminėti klemas norint paslepti checkengine, ir paprastai su juo važinėti kas dieną - labai nerimta..
  4. Belieka rizikuoti ir pjauti laukan ta katalizatoriu. Greitu laiku taip ir padarysiu. Prie to paties, gal kas žino, kodėl neveikia spidometras ? Būna pradeda veikti, bet labai retai. Ir pastoviai pulsuoja ir šokinėja per visa skalę. Nedidelė problema, bet gal kam tas pats pasitaikė, tai nereikėtų ieškoti, kame ūsai..
  5. Pas mane 100% 2 zondai, o ne 4. Pas tave metai gal kiti.. Kaip dėl išpjauto katalizatoriaus ir vėliau technikinės ? Niekas nebuvot susitūręs ?
  6. Na problema lyg ir apsinuogina po truputį Buvau pas vieną protingą meistrą, tas irgi kaip ir jūs, patarė pasižiūrėti katalizatorių. Ir jeigu problema čia, tai net nekeisti į naują, o tiesiog išmesti ir viskas. O dėl antro lambda zondo, kaip suprantu mes iškart kompas klaidą. Nelabai įsivaizduoju kaip jį apgauti reiktų.. Sportas prabėgęs tai tikrai jau virš 200000 km, su juo daug važinėjama. O dėl kuro tai irgi įdomus dalykas. Matote, visą laiką pilu E85 (bioetanolinis) ir E95 iš lukoilo santykiu 50/50. Nes kiek žinau, amerikonams E95 kuras turi per didelį oktaninį skaičių. Tai va maišau e95 35ltr ir e85 35ltr, ir rezultate gaunu pilna baką "e90"... Variklio darbas ir galia - niekuo nesiskiria, arba skiriasi tiek, kad nepajaučiu. Va jei įpilti vient tik e85 tai kai šaltas variklis, tai pastebimai sunkiau kuriasi. Todėl vien e85 pora kart ipyles daugiau niekada nepilu. O kad lukoile kuras daugiau svino turi, ir lukoil kuras gadina lambda zonda - sunkoka patiketi.. Nes i automobili jau 9 metai pilamas vien tik lukoil kuras, ir tos problemos prasidejo nepilni metai atgal.. Dabar klausimas del katalizatoriaus. Jeigu ji ispjaunu ir metu lauk, varikliui nuo to skirtumo jokio, bet aplinka daugiau tersiama. O va klausimas, kaip su Technine apziura veliau ???
  7. Perskaiciau visus linkus. Aciu uz pagalba. Tam pirmam linke, toks jausmas, kad zmogus issprende beda. Autorizuotam servise visa pravoda iki O2 sensoriaus pakeite ir lyg ir susitvarke. Pas mane ziurejo, kiek pamenu viskas buvo gerai. Vienas zmogelis man patare pakeisti katalizatoriu, neva lambda zondas stovi pries katalizatoriu, ir jeigu katalizatorius uzsikises, tai del to ir genda lambda zondas ? Kaip manot, logiska ? Man tai nelabai, vistiek turetu kazkoks buti budas patikrinti, surasti beda, o ne keisti viska is eiles..
  8. Sveiki, Turiu problemą, kurios niekaip nerandu kaip išspręsti, ir niekas negali padėti. Gal kas būvote susidūręs ar turite minčių, pagelbėtume labai. Turiu MB Montero Sport, 3.0 v6, benzas. Be duju. Turiu ji nuo 2005 m. Visa laiką buvo viskas gerai, bet paskutiniu metu jau kelintą kartą turiu problemų. Problemos dėl Lambda zondo. Automobilyje yra du lambda zondai, vienas pries katalizatoriu (svarbiausias), kitas uz katalizatoriaus (ne toks svarbus). Vis iskyla problemos su pirmuoju, prieš katalyza stovinčiu lambda zondu. Prieš metus pastebėjau dideles kuro sąnaudas. Padariau diagnostika. Rado lambda zondą, kad jis blogas. Pakeitėme, patikrinome dar kartą per diagnostiką, viskas gerai, veikia puikiai. (kiniskas lambda zondas). Praėjo kelios savaitės, gal mėnesis, bam, ir vėl, nėra traukos, kuro sąnaudos didelės. Padariau diagnostiką - rodo kad neveikia. Velniai žino kodėl, bet rodo pastovią 2700 mV įtampą. Nors turėtų būti kintama pastoviai ir tūrėtų būti žemesnė. Tada pakeičiau į japonišką lambda zondą. Patikrino - viskas ok. 2-3 sav praėjo, ir vėl tas pats. Tada suradau originalų lambda zondą, ištrauktą iš kito tokio paties džipo su visa fiške. Pakeitė servise, patikrino, viskas veikia. Tada vėl praėjo kelios savaitės, ir vėl tas pats.... Jau net nevarau į diagnostiką, nes žinau kas bus. Gal bent nutuokiate kame kampas ? Kodėl jie taip genda ? Ar trumpina, ar dar koks biesas ? Kieno tik paklausiu, tai galvą krapšto, nes niekas su tuo nesusidūręs...
  9. Sito atsakyti negaliu.Tiesiog pas mane tokia situacija, kaip sakiau, kad del skirtingu ratu, neatsijungia priekis. Ar hubai ar tiltas nezinau. As dar zalias dzipuose
  10. Aciu Tadai, dabar jau turiu atsakymus i visus klausimus
  11. Gali buti kad neatsijungia razdatke. Pas mane ta pati problema yra. Kalti skirtingi ratai. Jei ant asfalto ijungi 4h ir truputi pavaziuoji, ijugnus atgal 2h, skydelije priekiniai ratai mirksi, ir tai del to, kad razdatke neatsijungia, priekiniai ratai lieka pajungti. O kad atsijungtu, reikia ijungti atbulini begi, ir pavaziuoti ten gal 10 metru, gal dar maziau, ir tada issijungia, ir priekiniai ratai nebemirksi. Del to dabar 4h niekada nenaudojamas ;/ nebent ziema, kai iseina graziai isjungti ant sniego.
  12. Sveiki. Taigi situacija yra tokia. Turiu dzipuka MP ll, ir pastebejau kad pradejo visiskai netraukti ir ant aukstu apsuku kalenti. I kalnus net sunkiai vaziavo. Max greiti 80km/h pasiekiau nuo kalno. Nuvaziavau pas paprasta specialista garazini, paziurejo, turbo pucia, o atidarius dangteli pasimate visas grozis. Vienas koromyslas mires, tas varztas/asele ant kurios jis sukiojasi - issimalusi, ir visiskai neatidaro isiurbimo voztuvo. Taip pat dzipukas turi problemu su dyzelio lasejimu. Labai jau lasa. Kiek zejo servise, tai sako per kuro siurbli varo kazkaip ten. Cia taip placiai papasakojau visa situacija. Dabar man reiketu patarimu keletos. Kadangi reikia keisti karomyslus, gal galite patarti kur juos isigyti pigiau vilniuje / kaune ? Pigiausiai radau naujus DALAIDA'oje, 82lt/ vnt. Dzipas beje 91-92 metu, 2.5TD. Ir ar butina keisti visa komplekta ? Ten kazkaip vieni su rolikais, kiti ne, nesuprasi kas ten pridaryta. Kas galejo itakoti karomyslo luzima ? Nes seipsau tokie dalykai nenutinka.. Nesinori kad ir nauji pareitu. Rytoj dzipukas varomas iki serviso, tikekimes davaziuos sekmingai. Taip pat tikiuosi ten ir kuro siurbli sutvarkys. Taciau nepasitikiu as tais servisais Gal galite patarti kas vilniuje nera brangininkas, tvarko dyzelius ir tikrai supranta tai ka daro, bei turi patirties su MB ? Reikia patikimo zmogaus, kuriam ramia sirdimi galeciau duoti dzipuka, ir zinociau kad tikrai viskas su juo bus gerai Nes ateityje prie jo reikes dar pasikuisti kaip reikiant Esu zalias tai atsiprasau jei nesuprasiu kazkokiu fraziu iskart Laukiu atsakymo kolegos
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.