Pereiti prie turinio

kai uzregistruoti angla


Rekomenduojami pranešimai

Su vairu dešinėj niekaip nepraeisi technikinės apžiūros ir nepriregistruosi. Gali persikelt vairą į kairę pusę ir prisiregistruot, tačiau varant technikinę prasideda bėdos. Techninėj apžiūroj per kompus pamato, kad automobilis buvo parvarytas iš anglijos ir pradeda prašyti firmos, kurioj perkėlė vairą į kitą pusę kažkokio sertifikato. Jei turi tokį be problemų praleidžia, o jei ne tai gali ir nepraeit technikinės apžiūros. O šiaip tai pasiimi anglišką auto, pats persikeli vairą į kairę pusę, nuvarai ją į Latviją, ten priregistruoji, po to iš karto išregistruoji ir varaisi į Lietuvą. Lietuvoj registruoji auto, kaip parvarytą iš Latvijos ir jokių problemų nebelieka technikinėj. Jie mato, kad auto iš Latvijos ir nebesikabinėja. Su draugu prieš 2 metus taip buvom padarę.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O latviukam p***ui, kad ji buvo angliška ar jie kitaip į tai žiūri? :unsure: nes jei lietuvys TAC darbuotojas mato, kad tatai mašina buvo su neteisingų pažiūru vairu tai latviukas irgi sakys "Tas viens bija angļu auto ar stūres ratu nepareizajā pusē" (Šita mašina buvo angliška su vairu neteisingoje pusėje) :rolleyes:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas latvius automobilį tik užregistruoji jų regitroj, o techninės apžiūros nevarai. Užregistruoji ir išregistruoji. Pas mus vairą persikėlęs ir gali regitroj užregistruot, jokių problemų, tik su tecnikinę problemos. Bent taip buvo prieš 2 ar 3 metus. Kaip dabar tai nežinau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nevisom masinom yra problemos su tech. apziura is anglijos ,yra vin kodas kur kitom rodo kurioj pusej vairas ,o kutom nerodo ,prancuzam (renault ,pegeot) VW be problemos tech pravarai . o mitsubushiui buvom permete vaira tai buvo problema su tech .apziura.Be to ir anglijoj yra masinu su normalioj pusej vairu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

kiek girdejau is kalbu,kad niekas jokiu sertifikatu nereikalauja atliekant tech. apziura.draugas vare perdaryta auto.tech apziuros centro darboutojas apziurejo automobily kaip ir bet kury kita,paklause ar yra stabdziai,ar pakeistos faros ir valio.

cia nukopinau vienos firmos kuri uzsiima perdarymu is anglisko auto/

 

 

 

Perdarytus automobilius (perkėlus vaira iš kairės į dešine), su V5 forma, Lietuvoje registruoja be jokių apribojimų.

 

Nuo 2009-04-01 techninių apžiūrų centrai nebereikalauja sertifikatų, jei automobilis perdarytas tvarkingai, ką mūsų įmonė garantuoja, techninių apžiūrų centro ekspertas, patikrinęs svarbiausius perdarymo taškus, išduoda valstybinės techninės apžiūros taloną.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Cia yra angliskas masinos registracijos dokumentas. Anglijoje perkant/parduodant masina, registracijos liudijimo dalis yra uzpildoma su naujo savininko duomenimis ir nuo viso registracijos liudijimo nuplesiama, tai pat naujo savininko duomenys yrasomi ir likusioje dalyje. Senas savininkas issiuncia savo dali pastu institucijai, registracija vykdanciai, o naujas savininkas pagal ideja su ta atplesta dalimi gali vazineti, kol registraciju centras tau atsiuncia normalu registracijos liudijima (V5), su tavo duomenimis kaip savininko. Gal suprantamai parasiau, nzn.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.