Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

Su 2024-ais visus klubiečius ir prijaučiančius!

Naujieji Drakono metai prasideda su naujais Off-road projektais. Netrukus startuoja bekelės nuotykių versija XBRADAS CUP Tai ne greičiui varžybos, galima neskubant pravažiuoti legendą, galima pasirinkti patogiausią jums dieną, arba nespėjus rasti visus KP, padaryti tai kitą patogią dieną. Laikas nefiksuojamas. Bus legendos "AT" tinkančios standartiniams visureigiams ir bet kokiam 4wd transportui, be sunkių vietų. O laukiantiems rimtesnių nuotykių bus "MT" legendos, kur gali tekti gervės trosą išvynioti.

Jums sukurtoje galerijoje internete galėsite pateikti nuotykių - surastų KP fotofiksacijos rezultatus, nes kiekvienam ekipažui numatyti prizai. Kiekvienas ekipažas teisingai įvykdęs legendos užduotis ir pateikęs foto rezultatus galerijoje gaus atminimo prizą, o metų gale pirmieji 3 ekipažai įveikusieji daugiausiai XBradas CUP etapų galės dalyvauti nemokami Kalėdiniame XBradas reide su vaišėmis pabaigoje.

XBRADAS CUP Legendas galima bus įsigyti per čia pat  Parduotuvė - 4x4forum 

Priešistorė.

Senais 2006-ais buvo organizuotas pirmasis dviejų dienų važiavimo bekele renginys Pabradas'06, kur buvo pirmą kartą Lietuvoje panaudota fotofiksacija surastų GPS ir 4x4 legendos pagalba kontrolinių punktų KP. O kitais 2007-ais metais jau sugalvotas XBradas vienos dienos formatas su GPS orientacijos užduotimis, adaptuotas šeimyninėms 4x4 pramogoms. Kaip tokio formato pradininkai tęsiame geras tradicijas ir ruošiame kolekciją smagių 4x4 pramogų.

 

xbradas-cup -sticker.jpg

  • Like 1
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.