Mano vardas greitis Sukurta Sausio 23, 2020 Dalintis Sukurta Sausio 23, 2020 Sveiki . Mp2 razdatke nuo 2,8 super selecto skiriasi nuo automato ir mechanines dezes ar tokia pat eina? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Tadas2 Atrašyta Sausio 23, 2020 Dalintis Atrašyta Sausio 23, 2020 Tokios pat. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mano vardas greitis Atrašyta Sausio 23, 2020 Autorius Dalintis Atrašyta Sausio 23, 2020 Dekui. O nuo anglo jei razdatke ryciagai skirtingai kitoj pusei buna, eina perdaryt pagal europa kad stovetu jie? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Tadas2 Atrašyta Sausio 23, 2020 Dalintis Atrašyta Sausio 23, 2020 Galima perdaryt,tik reikes is savos razdatkes perjungimo sakutes,stokus su fiksatoriais,virsutini dangteli perstatyti i angla.Taip pat ir visus datcikus pastatyt i kita puse. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mano vardas greitis Atrašyta Sausio 23, 2020 Autorius Dalintis Atrašyta Sausio 23, 2020 Galima perdaryt,tik reikes is savos razdatkes perjungimo sakutes,stokus su fiksatoriais,virsutini dangteli perstatyti i angla.Taip pat ir visus datcikus pastatyt i kita puse. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mano vardas greitis Atrašyta Sausio 23, 2020 Autorius Dalintis Atrašyta Sausio 23, 2020 Supratau. Tai gal tiesiog lengviau vidurius visus is angliskos sukraut i sena razdatke nenuiminejant dezes? (P.s traska grandine ziauriai jau ) Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti
Komentuoti gali tik registruoti nariai
Susikurkite paskyrą
Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.
UžsiregistruotiPrisijungti
Turite paskyrą? Prisijunkite.
Prisijunkite dabar