Pereiti prie turinio

MPI ir MPII spidometras


Plastic

Rekomenduojami pranešimai

Zinai foruma paskaicius tai toks ispudis susidare, kad geriau tos masinos jokiam specialistui nerodyt. Maziau kainuos, to specialisto, priburimus taisyt.. :D :evil:

 

Na vikstiek planuose pas mane ta Galloper'i perrinkt, susitvarkyt rudis, elektra, tai turesiu grazaus darbelio visa ziema ir pavasari.. Kazkaip galvoju iki vasaros pabaigos uzbaigt ji. :D Nezinau kaip seksis, turbut ant galo nervai jau nebelaikys.. bet bandysiu is jo padaryti tvarkinga dzipuka i medziokle.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Drasiau, drasiau :) protinga diagnoze niekada nepamaisys, juo labiau jei zadi visa isrinkti.

Beje , kur tu ji tvarkysi Skuode ar Vilniui. Maniskiam razdatke leidzia tepala, tad irgi nemenkas remontas nusimato jei Vilniuj tai susitike pasikonsultuotume, pasitartume, :D:girtas::D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai tas ir yra blogiausia, kad as vis dar studentas ir man reikia but vilniuje, o masina skuode. Tai kai tik griztu skubiai einu santykiauti su ja. Siaip tai ruosiuosi daryt foto reportaza, kai tik ka nors ardysiu ir pan. kazkiek aprasysiu. O siaip iki gruodzio 11 d. jokio rimtesnio darbo su juo nenusimato, tik gal pora savaitgaliu pasiknisiu ir tiek. Na o nuo gruodzio 11 iki sausio 10 tai manau reiks ji ciupt uz ragu :twisted: ir bandyti prikelt gyvenimui. :lol: Tai va tokie planai, pakolkas viskas po bski planuojama ir deliojama i savo vietas, jau visa foruma baigiu perskaityt, kad tik susikaupt kuo didesni ziniu bagaza apie dzipus, mat sis pirmasis.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.