Pereiti prie turinio

Patruliui dingineja stabdziai


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

turiu tokia bedele.. kai vaziuoju su stabdziais viskas ok... bet va kai vos riedu tarkim ant laisvu apsuku, arba stoviu vietoj, stabdziu pedalas iki tam tikros pozicijos nusileidzia ir pasidaro kietas, o stabdziai buna labai prasti ir pradeda mirset, o kartais degt stabdziu lempute... uztenka pakelt apsukas ir problema dingsta.. stabdziu skystis iki max ribos.. gal turit variantu kas gali but?

beje masina NP GR 96metu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na kagi.. pasikuiciau po kapotu ir tokie pastebejimai... nuo vakuminio siurblio atjungus slanga kuri eina i stabdziu kriause(nzn kaip kitaip pavadint ta daikta kuris stovi prie pertvaros su salonu, ir ant kurio yra stadziu skyscio issipletimo bakelis) :) tai tada toj kriausej dingsta garsas... o jei vel pajungi tai toks kaip gargaliavimas ar pan girdisi is tos kriauses... o nuemus slangute nuo to siurblio jauciasi, kaip traukia vakumas, tik klausimas koks turi buti tas traukimas... ar imanoma pamatuot kaip nors? beje jei tai kriausei kaput, ar jos restauruojamos? ar reikia det kita? beje kaip su jos keitimu? daug reikalu?

is anksto dekoju uz pagalba ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na jei pajungus stiprintuva gargaliuoja, kogero bus trukus membrana. Kad isitikint, uzmauk viena slangos gala ant tos kaip tu sakai kriauses, kita gala i burna ir trauk ora, susidarius vakuumui, liezuviu uzkimses burnoj esancia slanga, jausi ar stiprintuvas sandarus ar ne:)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.