pika`sso Sukurta Vasario 19, 2018 Dalintis Sukurta Vasario 19, 2018 sveikigal kas zinot kur ieskot problemos? subaru forester 98 metu, 2.0 125kw, s turbo ar kaip ji ten vadinasi. kuro sanaudos mieste benzino apie 18, duju (iranga nauja) 20+masina ne mano - draugo, pries pora men nusipirko ir isidejo dujas. kokia iranga nezinau, bet manau kad tai nelabai svarbu nes benzo irgi ryja kaip du subarikai o traukos tai tiek kiek ir turetu buti (tokia isvada padare servise)keista oro srauto matuokle ir liambda zondas (ten jis vienas)??? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
aviečius Atrašyta Vasario 20, 2018 Dalintis Atrašyta Vasario 20, 2018 Jei važinėja Vilniue, žiemą ir dar piko metu, tai viskas čia labai gerai. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kykas Atrašyta Vasario 20, 2018 Dalintis Atrašyta Vasario 20, 2018 Nu aplink 14,5-15 bendzino, tai skaitosi normaliai... Bet čia ne Vilniui ir nemėgstant piko... Jei, kaip Aviečius sako, piko metu ir Vilniuje, tai mieste 18 jaučiu visai normalu. Būtų fainai, kad rytų mažiau, bet 125kw ir 4x4 savo pasiima, dar jei tapkė sunkesnė... Gali būti, kad tas subarikas pasiima kokiais 2-3 litrais daugiau nei reikėtų, bet gali būti, kad kaip tik tiek kiek reikia, čia jau nuo eksploatavimo sąlygų priklauso ir teks visą mokslinį darbą atlikti, kad tiesą rast... Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mode Atrašyta Vasario 20, 2018 Dalintis Atrašyta Vasario 20, 2018 traukėm šį savaitgalį subaristus iš balos, kaip tik klausiau dėl kuro sąnaudų būtent turbininių aparatų, sakė, kad 20 l turbininiui yra norma... Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dragon Atrašyta Vasario 20, 2018 Dalintis Atrašyta Vasario 20, 2018 iš salono nauja ir po apkatkės Honda C-RV kaip rytjo 14-16 taip ir pardaviau po 13 metų su tokiu pat apetitu... manau voisų 2,0 benzinkių varikliai vienodai ir ryja... Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
tunks Atrašyta Vasario 20, 2018 Dalintis Atrašyta Vasario 20, 2018 krisleris su 3.3. motoru tiek ryja pas mane panasiai... Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pika`sso Atrašyta Vasario 21, 2018 Autorius Dalintis Atrašyta Vasario 21, 2018 nu nieko sau apetitas tos turbosmaniske 2 litru 92 kw, ima 13 duju, benzo nezinau, nevazinejuo ten aisku 125 kw, bet jei tie 32 kw virsaus suryja dar beveik tiek pat kuro tai net nezinau ka ir pasakyt )aciu uz komentarus ir nuomones tik vel gi klausimas: o kodel tada pvz.: patrulis 3.3 turbo ir ne turbo tokio skirtumo nera? (kalbu apie vaziavima o ne buksavima) Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kykas Atrašyta Vasario 22, 2018 Dalintis Atrašyta Vasario 22, 2018 Todėl, kad su patruliais niekas taip nevažinėja kaip su turbinianiais subarikais Draugas nusipirkęs turbininį subariką, tai keleivio pusėj aš jau turbūt duobę ištrypiau stabdžių ieškodamas... Kita vertus grynai matematiškai paskaičiavus tai 125KW yra lygiai 26,4% galingesnis variklis nei 92KW.Tai jeigu grynai procentaliai primetus prie 13l./100km (kuriuos tu teigi, kad ima 92KW) 26,4% kuro gausime 16,43L/100km Tai jei užapvalinus ne matematiškai, o grubiai gauni 17l/100km. Primesk vairavimo stilių/ žiemą/ kamščiai/ ir tai, kad tavo subarikas realiai ima daugiau nei 13l/100km dujų (ba niekas gyvenime nepriskaičiuoja kiek dar bendzino šalia dujų sunaudoja kai dujas susideda)... Reziumuojant gausi, kad gal ir daugokai ima, bet kad "sąnaudos nežmoniškos" kažin ar galima pasakyti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sulas Atrašyta Vasario 22, 2018 Dalintis Atrašyta Vasario 22, 2018 Skamba tikrai daug... Mano Forikas 2.5 automatas 125kW berods vartoja vidutiniskai 13ltr Kaune Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pika`sso Atrašyta Vasario 22, 2018 Autorius Dalintis Atrašyta Vasario 22, 2018 matai, as neskaiciuoju benzino, nes kaip ten bebutu, bet visos dujines masinos su tiesioginiu ipurskimu ji naudoja(vienos daugiau kitos maziau) tai ir tas subas apie kuri kalba irgi benza megsta. o mano subarikas misriai vaziuojant (vilnius ir uzmiestis) nuo 12.5 vasara ir apie 13.5 ziema duju suryja. aisku ryte reik pasildyt kol persijungia pries vaziuojant. o matai ir sulas sako ,kad jo masina ima ryskiai maziau. aisku nezinau kaio ten zmogus vaziuoja, bet kazkaip man atrodo, kad vistiek per daug. paemus chrysleri 3.5 variklis ir tai ima apie 18 litru, o ir galia 189kw Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sulas Atrašyta Vasario 22, 2018 Dalintis Atrašyta Vasario 22, 2018 Tikrai taip, mano autobusas chrysler town and country su 3.8 varikliu Kauno mieste telpa be bedu i 17-18, trasoje kreiseriniu greiciu (~90kmh) ir i 10 sutelpa, bet siaip misrus gaunasi ~14 Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pika`sso Atrašyta Vasario 22, 2018 Autorius Dalintis Atrašyta Vasario 22, 2018 va butent, o kur zmoguj tos bedos ieskot tada, nu kaip ten bebutu man atrodo kad kazkas cia negerai, kad tokios sanaudos..., tik kur ta beda? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Deividux Atrašyta Vasario 22, 2018 Dalintis Atrašyta Vasario 22, 2018 turejau turbinini forika... taip jis ima kura jei nori, kad vaziuotu. buvo dujininkas kreives sumazines (duju iranga leido) netrauke, bet i 14 tilpdavau mieste. bet jei nori vaziuot, tai bake sukurys geras ) atmosferiko foriko nelygink.. anas i 11-12 mieste uzsimerkus telpA Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
aviečius Atrašyta Vasario 22, 2018 Dalintis Atrašyta Vasario 22, 2018 Tėvukas mano (jam 83m.) turi turbo foriką, jo sąnaudos 14 l. dujų. Kai aš iš jo keliom dienom pasiskolinau, sąnaudos kažkodėl išaugo iki 25 l. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pika`sso Atrašyta Vasario 22, 2018 Autorius Dalintis Atrašyta Vasario 22, 2018 Tėvukas mano (jam 83m.) turi turbo foriką, jo sąnaudos 14 l. dujų. Kai aš iš jo keliom dienom pasiskolinau, sąnaudos kažkodėl išaugo iki 25 l. turbut stazo neturejai Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
znk888 Atrašyta Vasario 26, 2018 Dalintis Atrašyta Vasario 26, 2018 Legacy 2002 2.0 92 kw mechanas apie 14.5 duju vidutines. Ne pensininko rezimu, bet is jos nekazka ir isspausi, visi subaru megsta valgyti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pika`sso Atrašyta Vasario 26, 2018 Autorius Dalintis Atrašyta Vasario 26, 2018 butent toki as ir turiu, duju apie 13-13.5 ir traukos kaip ir nera irgi, bet kalba eina apie ta kur 125kw, o sanaudos 20+ltr Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pažėrukas Atrašyta Birželio 5, 2018 Dalintis Atrašyta Birželio 5, 2018 Mano Subaru Impreza 2,0 ltr. benzinas, 85 kw, vidurkis maždaug 10 ltr/100 km. Bet užmiestyje važiuojant iki 100 km/h greičiu vartoja kažkur apie 7 - 7,5 ltr. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
noriuskaityti Atrašyta Birželio 20, 2018 Dalintis Atrašyta Birželio 20, 2018 Nera cia bedos. As nesunkiai sugebu ir netoli 40l isspaust. Reikia daugiau tvardytis uz vairo sedint ir bus tos sanaudos normalios apie 15l-20l. Turbo foriui cia normalu. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti
Komentuoti gali tik registruoti nariai
Susikurkite paskyrą
Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.
UžsiregistruotiPrisijungti
Turite paskyrą? Prisijunkite.
Prisijunkite dabar