Pereiti prie turinio

avensis t25 universalo liftinimas


tunks

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, pas mane kazkaip susedus masina pasidare, galvoju keist spyruokles, ir tuo paciu gal paliftinint kazkiek, nes toks zemabraukis tas avensis man atrodo. ar bent galui kazkokias kiek kietesnes spyruokles idet. gal eina nuo ko pritaikyt.

gal kas dare ir turi kokiu praktiniu patarimu tuo klausimu, nes kazkaip nelabai randu info. reiktu zinot kiek ten protingai eitu kiustert neprisidarant bereikalingu rupesciu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as nesakau kad kazkas man su ja blogai, tik susedes galas  is senatves matyt.. reiks a taip ar taip keist spyruokles ir amortikus. tai noreciau priedo vos paaukstinti, nes kur vazineju keliai ne visada geriausi, provezuoti, jei bus aukstesne maziau pilvu braukysiu viska.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

galvoju visas pasikeisiu turbut, pakils masina nuo zemes kazkiek gal. ir cia eolte ziurineju, tai kur pakietintos ar aukstesnes tai rusijos airijos versijom, tai ir galvoju cia turi reiksmes ar ne . negi rusam ir airiam kitoki kebulai eina? 

ir cia paskui verso jeigu modelio spyruokles, det i paprasta tai bent jau galui as nezinau ar tinka, nes paprasto avensio kaip ir i konusa eina, o verso lygtai ne, tai galvoju su verso spyruoklem neprasideti

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu as tas irgi ziurejau, bet tai kodel butent airiai su rusais isskirti? Kuo lietuviams negeros jos?

Ir klausiau as ju pas pardavejus tai galine tik viena tipo likus, ir nera nei pas lenku sandely. Tai reiks kazka kitko galvoti

Redagavo tunks
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai is esmes tinka visokios tik norejau mandresnis pabut ir susidet didesnes biski

Bet matomai reiks paprastesniam ir det kas yra, bet kaip sakiau klausimas besirenkant pasistojo ar tos kur skirtos airiams ir rusam mums netinka ar cia nekreipt demesio i ta prierasa

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

reziume

sudetos prieky kyb rc3451, ir gale 85465-SPIDAN  spyruokles, plius nauji amortikai priekiu  Bilstein, galas  Sachs

pries operacija masinos auksciai, nepakrautos pilnu baku, ties arku virsum buvo visur apie  65 cm, dabar jau nusistovejus, po 2men stovi stabiliai ant 68cm. rezultatu patenkintas, masina patapo standesne, kaip visada pasikrovus susesta  mazdaug iki 65-63cm, tokio lygio kokio buvo nekrauta is esmes. iki atboiniku nenusileidzia kaip seniau.

is siurprizu tai buvo netiketa, kad norint pakeisti galinius amortikus  reikia bagazines apdailu nemazai nusikrapstyti. nepadarytas joks dangtelis, kad palengvintu priejima prie amortika laikancios verzles. nedadielka tojotos.

prieky buvau nusiteikes daugiau paprakaituoti,kazkaip visalaik sunkiau sekas viska suginti i vietas, bet mano dziaugmsui vyskas vyko gana lengvai, su salyga kad is anksto susispaudziau spyruokle su tokia samadielkine spaudykle.

aciu pasisakiusiem, ypac Klevui

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Istikruju nesidomejau, nes ieskojau zefyro. Sita atsitiktinai pamaciau nebrangiai ir su daug kilometru. Nuvaziavau, paziurejau. Gerai atrode viskas ir paemiau. Pataikiau nes kol kas negenda, tojotoj dirza kai keite, tai sake kad viskas dar gerai tam motorui.

Pasidomejau paskui, spjaudosi zmones labai ant d-cat tipo motoru. Ir pirmuju antros kartos avensiu iki 2005m berods su d4d motoru prapucia tarpine apie 200k km nuvaziavus daug kam. Pas mane d4d 2l 85kw. 300k km nubeges, nezinau ar keista ta tapine ar neprapusta dar, bet tojotoj sake kad duju antifrize nera. Pagal istorija lygtai ir turbina gimta, nes jokiu popieriu apie tai nera. Bus matyt toliau, kol kas sakau viskas gerai, vaziuokle paprasta visai, tik kad amortikus keiciant daug salono isardyt reikia. Tas pats galines sedynes norint isimt irgi vargo vakariene su apdailom

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.