Pereiti prie turinio

Lincoln Towncar limuzinas


Ernest

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas nors svajoja pagaminti offroad limo? Puiki proga nusipirkti puiku limuzina, jis siuo metu vaziuojantis ir techniskai tvarkingas, turi nepakartojama sexi bordo odini salona, turi UK dokumentus ir kiek domejomes, be dideliu problemu imanoma priregistruoti Lietuvoje. Paklausite ko jam truksta, ogi jam truksta kebulo kosmetikos, turejas kazkada vinilini stoga kuri teko nugramdyti po jo atsirado taip megstamu visu musu rudziu, skyliu kiauru nera bet aptvarkyt reikia. Jeigu susidomejote sis daiktas gali tapti jusu tik uz 1200e. P.S. Gyvenime atrodo zymiai geriau negu foto. 

 

Daugiau informacijos telefonu 8646sesi1533 arba PM.

post-12323-0-59592700-1512817272_thumb.jpg

post-12323-0-74014100-1512817341_thumb.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu jo . . . . . .  va čia tai tikras pardavimų vadybininkas - bet kokį makaroną pakabins kad tik iškišt užsistovėjusią prekę :D  

Pas mus paprasciausiai dar ne priimtina mest lauk daikta, kuris bent truputi dar veikia ar siaip galimai bus reikalingas atetyje. Del to visi garazai pilni visokio gerio, metalai, irankiai ir t.t. 

Kad ir sis automobilis, aisku su juo niekada jau niekas nevaziuos, bet ant metalo irgi gaila. Stovis atrodo neblogas ir siaip kazkada daug darbo ir pinigu buvo ideta, kad pagaminti toki.

Del to ir keista atrodo kai po Vokietijos ar Prancuzijos metalo superktuves vaziuoji, o ten seni pasatai ar opeliai idealaus stovio laukia kol bus susrotinti.   

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.