Pereiti prie turinio

Sailentblokai į galinio tilto "šlaunį"


Navanas

Rekomenduojami pranešimai

Reikia man galinio tilto šlaunų sailentblokų. Reikia ir tų "grybukų" kur priekyje šlaunies stovi ir sukasi prie rėmo Raudonai pažymėjau. Reikia ir galinių šlaunies sailentų, jie yra du ir šlaunis toje vietoje tvirtinasi į tiltą galinį, pažymėjau žaliai. Automobilis hyundai galloper 1999 metų (antras modelis) 2,5 itercooler 5 durys. NIekur nerandu internetinėse parduotuvėse, tik , eilinį kartą pas rusus. Kur nupirkt? Beja, kaip ta "šlaunis" vadinasi?

Redagavo Navanas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Reikia žinoti kainas man atskirai: žaliai apibrėžtų, visų keturių. Ir geltonai grybukai apibrėžti irgi keturi, kainas greikia žinoti atskirai, nes grybukus jau užsakiau, bet yra negeras įtarimas, kad ne tokie...

post-5302-0-81644500-1505140025_thumb.jpg

Redagavo Navanas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man , kaip visada. Trypčioju trypčioju o kai jau reikia tai nebėra. Bet apie poliuretaninius net nepagalvojau, kad galoperiui gali būti ir kad net visas rinkinys, ir kad kaina praktiškai nuo guminių nesiskiria. Nu žinosim, dabar kur kreiptis:). Pažiūrėsiu, gal ką gausiu šioj savaitėj, jei ne, lauksim kitos ... :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 savaičių...

nieko gero nesigavo. Nusipirkau guminius "grybukus" , bet bėda tai ne grybukai, bėda, kad aprūdijusi "šlaunis"-išilginė traukė. aprūdijus taip. kad , kai nuvaliau, grybukas laisvai užsimovė ir dar laisvai kliba ant tos traukės. Pagal viską reiktų jau visą traukę keist, aišku uždėjau taip, užveržiau niekas ten nebilda, bet man nepatiko.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.