Pereiti prie turinio

np gr


Rekomenduojami pranešimai

salnikelis turi eiti su papildomu sijonu, o ju pirkti nera, yra tik be sijonu parduotuvese, apskambinau visas lt parduotuves, gali tik pagal uzsakyma uz didelius litus atvezti, isitikinau, o be sparnelio ar anksciau, ar veliau turi pradet vel leisti

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaip tik siuo metu esu paskerdes savo petrulio priekini tilta - irgi pradejes buvo varvet... guoliukai paprasti made in EU :lol: a vat salnikelius ir obuolio didziuosius salnikus uzsakinejom Panevezy - Japoda atrodo ta parde vadinas.... neatsimenu ar jie su "sparneliais" ar be bet lygiai pries metus dariau ta pati :) reiskia metus atlaiko. a per metus viena roza mozna ir pasikeist :D islaidos : guoliukai 4 vnt x 11 lt - 44 lt, salnikeliai mazieji 2vnt x 35 - 70 lt, didieji salnikai 2vnt x 105 lt - 210 lt. + tepalai, hermetikas ir da visokiu smulkmeneliu 8)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Atsuk blieką 6 varžtelius,paimk uaziko salniką didijį perkirpk,sudurimą padaryk viršuje,išvalyk šepečiu obuolį,sutepk litolu,įdėk,gražiai apspausk ir gero kelio. salnikas lito nekainuoja,pas mane jau antri metai laiko ant abiejų patrolų. obuoliai pasurudyję ubagan.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.