Pereiti prie turinio

Discovery 300 tdi VGT turbo


James T

Rekomenduojami pranešimai

Aš galvoju kad jei 300Tdi labai užpimpinsi, tai jis neteks savo pagrindinio privalumo - t.y. patikimumo. Nuo tos VGT turbinos kW ypatingai nepadaugės. Gali ir standartinei slėgį sukelt, kurą atitinkamai atsukt, intercoolerį pralaidesnį patatyt - ir bus tau laimė. Tik kaži kiek ilgai :)

Jei šaibų ir kuro nepaisom tai paprasčiau imt V8 benzą ir bus tų kW pakankamai... 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Stebuklu nesitikiu bet trūksta šiek tiek smarves, turi visa laiką duot apsuku kad važiuotų, bekelej vis trūksta tu keliu arkliuku :)

Čia galvočiau optimaliausias, paprasčiausias ir saugiausias variantas maximaliam galios pakėlimui visiškai nieko neperdirbinejant varikliui tik užmesti kita unita kuris tiesiai prisisuka vietoj senos turbinos

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na 1000£ už tą turbą nelabai pigus eksperimentas. Jinai pati savaime galios nepakels, tik greičiau įsivynios nuo žemų sūkių.

butent kad tas 1000£ ir neduoda ramybes tokiam bandimui 

 

manau teoriskai tas kad ji prades veikti nuo toda kaip paspaudi gaza ir turetu kompensuoti tu keliu arkliuku trukuma, gal nereiktu laukti puse valandos kol kaskas pradetu vykti :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na pats tokios nebandžiau, tai nesižegnosiu :)

Nežinau koks pas tave setupas - kokie ratai, perdavimai standartas ar keista kažkas, automatas ar mechanika, siurblys sukinėtas ar ne...

Nes jei daryti apgreidą tai mano požiūriu daryti pilnai, t.y. turba - vamzdynas - interkuleris - kuro reguliavimas. Būtinai statyti egt gauge ir padorų aušinimo skysčio termometrą. I tada paaiškės kad motorui karšta, tada dėsi našesnį radiatorių ir t.t ir pan. Šitam etape jau pasidarys 3000£ :)

Arba tiek nekišant, jei dideli ratai - lėtinam perdavimus kad ir razdatkėje, tiltus lėtinti nėra pigu nors taip būtų teisingiau, biški keliam esamos turbinos slėgį, duodam daugiau kuro, na ir vėlgi stebim egt ir variklio temperatūrą.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.