Pereiti prie turinio

Montavimas ant gipso plokštės


fronterapsakas

Rekomenduojami pranešimai

Iškilo tokia problema. Reikia dujinį katilą prie sienos primontuoti, o sienos gipso plokštės viengubos. Tarp senos senos ir gipso plokštės yra tarpas, kadangi senos sienos karkasinės labai nelygios buvo. Gipso plokštė eina nuo viršaus į apačia iki radiatoriaus, radiatoriui buvo palikta niša. Ar ankeriais prisukus atlaikys svorį, ar reikės ardyti plokštę ir tvirtinimus papildomai daryti?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Suki osb plokštę dujinio pečiaus dydžio na gal centimetru mažesnę nei pats pečius kad nesimatytų osb iš po čiaus su kokiais 5-7 ankeriais prie gipso plokštės, tada pečiaus laikiklius prie osb su medvarščiais, kabini dujinį pečių, kai domėjausi, ankeris gipso plokštėje laiko ar tai 35 kg, 5 ankeriai per osb plokštę paskyrstys apkrovą. Sėkmės.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

bet ar gipsas ore kabo? juk jis kazkur irgi prisuktas. neina per tas pacias vietas suzaisti kur ir gipsas tvirtinas, tose vietose per gipsa osb, ar ka analogisko privirtint?

jei po gipsu vien oras, galima visaip halturint. pirmoj eilej pridaryciau kas sprindi skyliu ir ipusciau makroflekso. kad gipsas su siena susidraugautu. tada kaip minejo osb plokste su ankeriais prie gipso, aisku bent lipalo patept nepamaisytu kad ne vien ankeriai bet ir gipso popieirus darba dirbtu :)

o jei nori tvarkingai,  tai pasimatuoji  tiksliai kur kabes  tas katilas, issipjauni dailiai gipsa, pritrubini tasa  prie sienos, tarpuka aplink tasa ir gipsa apiputi ir apdazai ir pakabini ka reikia:)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.