Pereiti prie turinio

Pasitikrinti amortizatorius tuvlitoj


Navanas

Rekomenduojami pranešimai

Bet ar tikrai tikrina, nes kažkada Vilniuje per tech. apžiūrą pražiau kad patikrintų, pasakė kad neturi galimybės...

Vilniuje, kai kuriuose Tuvlitos cechuose dirba siaurų pažiurų komandos. Viskas priklauso nuo vidiniu taisyklių . Jeigu šefas kiauras, tai komnda dar kiauresnė, renka tik rinkliavas ir bijo improvizuoti. Bet , kadangi tų cechų yra labai daug, tai galima surasti tokį, kuris patikrins. Kainuos tiek pat , kiek ir paprasta tech. apžiūra, nes tiesioginė funkcija  ir paskirtis Tuvlitos yra techninė apžiūra ir konstatavimas gedimo.  Geriausia važiuoti pas tuos , kurie iki 21,00 dirba. Atvažiuosi 20,30 ir patikrins viską kiaurai .

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kiek teko važiuoti tikrinti važiuoklę niekas nieko neatima. Tu ne TA varai, o varai pasitikrinti dėl savęs ar neatsirado kokių gedimų, kad galėtai laiku pašalinti ir tvarkingas auto butų.

Va , būtent, atvažiuoji konstatuoti savo važiuoklės gedimų, nes sąlygų , tokių , kurias turi Tuvlita, ne visi servizai turi :) Jie reduktorių , variklių ir visų tiltų ligų nedegnozuoja. Jie patikrina važiuoklę , plius  šviesas ir stabdžius. Dar CO . 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ph jiem  ten  man  dar galiojant ta variau transporteriui truko stabdziu vamzdelis   tai dar su rankiniu liepe co patikrint privaziuot...  he he he patikrino-duslintuvas kiauras -surase ir namolio parlekiau su rankiniu ....... vot tep va dzin jiem ......bapkes paimt i vsio....

Redagavo Faberže
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.