Pereiti prie turinio

PABRADAS'16 - gegužės 27-29 d.


Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 140
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Ateinu dar kartą padėkoti nuo raudono GJC renginio organizatoriams. Pabradas jau tookia tradicija, kad atostogas planuojam svarstydami, kad šis savaitgalis šiukštu neliečiamas :) 

Smagu matyt daugybę "kasmetinių" veidų, kai atrodo žmogaus lyg ir nežinai, kol nepamatai jo mašinos :DDD 

 

Patiko kaip padirbėjote prie legendos. Gal pradžioj ir sunku visiems išaiškinti buvo kas prie ko: na, bet viskas keičias, be to kamščių tikrai išvengėm: turbūt nei vienos didelės grūsties taip ir neradom. Kelis kart klydom - grįžinėjom prie to paties taško ir iš naujo ieškojom nuvažiavimo pagal legendą. Gerai pablūdijom važiuodami nuo daubos foto iki posūkio kairėn pro griuvėsius :) pasirodo nuo daubos iki griuvėsių ne tuo keliuku nuvažiavom, ir pagal metražą neberadom kur važiuoti toliau. Nepasakysiu iš kelinto karto pataikėm į TĄ keliuką :DDD 

 

Žodžiu nuoširdus ačiū už bendraminčių subūrimą. Linkiu organizatoriams nepavargt, neaptingti ir toliau neapleisti šios kasmetinės tradicijos. Tokio mąsto renginių su ilgamete istorija ne tiek jau ir daug beliko... 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vakar tik sutemus grįžome, turėjome trasoje stop juostas susirinkti...

Dar porą dienų reikia tvarkingai sudėlioti visus rezultatus į lenteles, o ne vien pačius geriausius, kuriems įteikti prizai, prašau kantrybės.

 

Jei visi fotografuotų, kaip nurodyta reglamente, informacijoje, ant rezultatų lapo pačioje pirmoje eilutėje riebiai užrašyta:

" FOTO kadre visas visureigis ir žmogus pasiekęs KP skaičių ir automobilio kėbulą

arba kaip legendoje parašyta: važiuojant į kalną, važiuojant baloje, per vandenį.
Fiksuotą foto KP pažymite „+“ gretimame langelyje. Ženklas „?“ reiškia įrašyti skaičių sumą nuo KP stulpelio arba ženklą gretimame langelyje."

 

tai preliminarūs rezultatai visų būtų paskelbti jau iš pačio ryto kaip ir tikėjomis, bet deja reikėjo po kelis kart peržiūrinėti visus foto, nes pretendentai į prizus daug kur visai netinkamai fotografavosi ir reikėjo lyginti su kitais, kurie mažiau surinko KP bet turėjo tinkamai pateiktus rezultatus... tai atėmė daug laiko... nes šalia reikalingų foto nemažai buvo ir šiaip prifotkinta savo malonumui... 

 

Organizatorių vardu AČIŪ visiems dalyvavusiems.

 

Man svarbu jūsų atsiliepimai ir apie Armyday maitinimą ir  Šaro "DJ ir renginio vedėjus". Galit čia arba į AŽ man parašyti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tokioj baloj sustoti dėl foto,kažkaip prieštarauja džipisto natūrai.Tos nuotraukos pačioj ž-poj  visai jau nedžiugina.Kažką šioje vietoje organizatoriams keisti reikėtų :scratch: .Aišku tai sena tradicija,bet tai nereiškia,kad gera tradicija.

Salono gaila? matyt del to blaizerio ir nematyt niekur...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

čia ekstrymas jei ką :) tokioj visi sustojo ne dėl foto, o dėl užstrigimo... mačiau tik UAZ margą pravažiavus nesustojus... be to ten teisėjai stovėjo ir galima fotkintis nestojus... kitose balose reidui ir turistams kp buvo leidžiama be sustojimo fotkintis "baloje", "per vandenį" - būtent, tam, kad neprisemtų salono... pats esu tokios nuomonės, kad kur galima prašokti - ten nurodau fotkintis važiuojant prie to KP - taip ir vaizdų geresnių užfiksuojama :)

 

P5280787.jpgP5280764.jpgP5280747.jpgP5280732.jpgP1160620.jpgP1160603.jpgP1160593.jpgP1160585.jpgP1160577.jpgP1160573.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tokioj baloj sustoti dėl foto,kažkaip prieštarauja džipisto natūrai.Tos nuotraukos pačioj ž-poj  visai jau nedžiugina.Kažką šioje vietoje organizatoriams keisti reikėtų :scratch: .Aišku tai sena tradicija,bet tai nereiškia,kad gera tradicija.

fotkinom su mobilka,tai vaziuojant pagauti momenta,kad matytusi visureigis ir kp sudetinga,o kartoti dubli nesinoretu...salonas visiskai sausas,va radiatoriui tai blogiau,nes po sios balos negalejom jau normaliai vaziuoti del kaitimo,atgal ir mes pravaziavom be gerves,Meri butinai uzvaziuosiu...aciu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mėlyno Reindžo ekipažas liko patenkinti varžybom. Gavom ko buvom atvažiavę su kaupu, važiavimo formatas aiškus, legendos suprantamos, gaila, kad lygioj vietoj lūžom,susitvarkius po visų paskui buvo sunkoka važiuoti. Tačiau praktikos gauta dozė atperka viską :)

Redagavo Irmantas88
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nebuvo viso sąrašo, nes fiziškai nespėjome ... finišavo ir po 21 val...  iki 4 ryto buvo suvesta į exelio lenteles, o ryte iki pietų papildomai pertikrinta, nes daug foto buvo tik mašinos fragmentas, net ne pusė ar trečdalis, teko gaišti laiką vertinant, ar pagal legendą atvažiavo ar apvažiavo... nes pats ne vieną ekipažą buvau sutikęs už leistinos trasos ribų, mačiau provėžas ne vietoje per nutrauktas stop juostas aptvėrimų, buvo ir stebėtojų pastabų dalyviams trasoje ir foto jų nusižengimų, teko atsijoti laimingesnius sąžiningai važiavusius ir kam nepasisekė suprasti renginio formato ir foto kp lemiamos taisyklės - "kadre visas visureigis" . 

Manau kitą kartą dėl prizinių vietų bus kitaip, tie kas pravažiavo kaip buvo numatyta ir surinko maksimum kp, gaus diplomus, rėmėjų prizus, taures... o kas kažko nesuprato ir netinkamai pateikė rezultatus, bet iš jų matosi, kad stengėsi ir sąžiningai įveikė bekelės kliūtis - gaus papildomus prizus ir diplomus. 

Jei tik bus pageidavimų, papildomai diplomus šį kartą išrašysime.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.