Pereiti prie turinio

NP GR 2.8 TD generatorius


Rekomenduojami pranešimai

SVEIKI, NP gr turiu bedu su generatorium, zodziu pries pora sav. teko keisti generatoriaus diodini tilteli,kartu ir sepetelius :wink: nes blogai kraunant net akuma buvau drozes (pagrindas buvo sudeges viens diodas), dabar visa tai nauja BET truputi pasitaskius blem uzsidege skydely iskart 3 lemputes :evil: - akumas, tada tepalas(raud) ir kzks vanduo(gelt). kartais trumpam prigesta..-ir vel visos 3 :cry: - povelniu tj ka ir vel diodai?? zinau nissan silpna elektra, bet gal jus zinote vaistu? gal eitu rusiskai :lol: ten kaip zdelat -diodus ar visa rele-reguliator atskirai kur sumontuoti..

rytoj tikrai montuosiu apsauga nuo purslu ispo ratu :roll: bet jei kada sugalvociau kaip tikras dzipistas 8) (esu tik pradinukas) iki puses issimurkdyti nejau ir vel perdegtu... :cry: O kaip darote JUS ? gal ka patartumet?! DEKOJU

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

realiai niekas generatoriu nesaugo nuo vandens dirba jie ir vandenyje

 

ta as supantu..kad nereiketu.. :roll: bet 120lt-tiltelis naujas akumas390 -viena jau sudirbau.. :? butu gaila viska vel sudirbti,be to man pasamoneje uzsiprogramuos kad per balas patruliuot negalima :twisted: (o gal iskart nusipirkti diodu 24..metam kzkr uztektu, tokiais resursais..) :lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na biski ten sudetingiau nei plovimo skystis :) ir knygutej raso tipo fur dieselmotoren :pig: na ir uzpylus viska dega, kartais ir blankiai ir voltmetras prijungtas rodo 12-13 V(priklausomai ar sviesos ijungtos) -krauna silpnokai. BET nuemiau nuveziau elektrikui prasukt- krauna idealiai 14,5V :o uzdejau vel taspats, zodziu reikes su visu kuzavu prazvanyt :idea: kazkas giliau pravodkej. O del tu lempuciu kyla ytarimas kad kai blogai krauna kompas ar kompiukas jei ce toks yra :mrgreen: galvoja kad dirzeliai plyse ir tuo paciu nesuka vakumo pompos ir propelerio del to ir meto klaidas tokias :roll: ce tik mano teorija kai suzinosiu kas ten buvo parasysiu.

DEKUI UZ PASTANGAS :wink:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.