Pereiti prie turinio

Chevrolet 3.4 variklis kaista


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

be niekur nieko užkaito Chevrolet transport 3.4 variklis. Tepale antifrizo nėra, antifrize tepalo lygtais irgi ne, nors atifrizas neatrodo skaidrus. Išsiplėtimo bakelis pilnas. Variklis neperkaito, nes nuvažiavau viso labo kelis km., pravėsus bandžiau važiuot, rodyklė kyla ant akiu. Kas galėtų būti ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nebutinai man kai buvo ta beda nepute. gali vazinet keleta dienu gerai paskui kai lyg nieko temperatura uzkila iki 120 laipsniu sustoji uzgesini atvesta ir vel gerai apie 3 men vazinejau o pasirodo tarpine galvos tos kuri arciau priekinio stiklo.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

galejo uzkept termostatas... man taip buvo... pakeiciau ir atejo i mano namus dziaugsmas... 
arba pompai batai... 
jei but tarpine tai vistiek cirkuliacija but...
tau kai variklis ikaista radiatorius saltas ar karstas?... ir peciukas koki ora pucia?... ar sudirba ventiliatoriaus mufta? jei pecius salta ora varo, tai ziurek termostata ir pompa... 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vistik vandens pompa garsus skleidžia. Kaip bebūtų keista, išmaigiau iš žarnų oro burbulus, dapyliau vandens ir be jokio kaitimo (ir be pomps garsų) parvažiavau 200 km. Užgesinau variklį, po kiek laiko užkūriau - vėl suklaksėjo pompa ir pradėjo kaisti. Mistika kažkokia, ar gali būti, kad pompa tai veikia, tai ne ? Ir ar glėjo dėl pompos oro prisigaudyti ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kadangi kolkas niekas neprilindo prie variklio, mistika tęsiasi. Važiuojant laikosi darbinė temperatūra , sustojus pradeda greitai kilti, tačiau pradėjus važiuot, arba stovint sukėlus apsukas iki 2000 pradeda greitai kristi ir nusistovi darbinė temperatūra :scratch:.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.