Pereiti prie turinio

Neisijungia atbulinis begis D1


valentukas

Rekomenduojami pranešimai

Katik ismasciau toki varianta. Kai dejo deze atgal kazkur uzspaude laidus spidometro, blokiruotes ir atbulinio, jie vienam guze eina. Kazkur virs dezes pradingsta jie, ir nepasiekia ranka daugiau pazet kur nueina. Ir tikriausiai nukirpo laidus astrus dezes kampai. Del to uzsidege blokiruotes lempute, nes kaip suprantu i blokiruotes davikli ateina 12 v laidai, ir priklausomai nuo blokavimo davikli sujungia arba atjungia. o cia gaunasi kad visada sujungta yra, nes dega lempute. Dega net atjungus tuos laidus nuo daviklio. Vadinas laidas kazkur anksciau yra uztrumpintas, tikriausiai prakirsti ir lieciasi. Tada del spidometro, daviklis pats generuoja itampa, del to laidai nieko nerodo. Bet pameginus pajungti batareikia prie spidometro laidu turetu spidometras krutet kazkiek, bet nieko nevyksta. Pats daviklis kazkoks irgi nekoks, paluzes, i dvi dalis pabirejes. Pamatavau varza jame - begalybe, uzdejau ant makitos, pasukau, kazka mirksi multimetras, bet nieko pastovaus. Tik beda kad neradau niekaip kur tie laidai nueina, kad radus kitus galus butu galima pamatuoti ar laidai nera pertraukti ku nors.. Tiek is siandienos velykinio pasikrapstymo. 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

atjungi laidus nuo blokiruotes daviklio ir bandai sujungt/atjungt, jei uzsidega uzgesta lysk iekot i razdatke ar varlyte, jei lempute visad sviecia, tada paskui laidus reik eit.

Butent kad visad sviecia, ir tikrinau laidus su testeriu tai nerodo itampos. Atbulinio begio daviklis atrodo panasiai, ir tikrinau i ji ateina 12 v. Tai ir i sita turi ateit tada, o tuscia.. Beda kad paskui laidus nueinu iki dezes virsaus, ir ten jie pradingsta, o kur kiti galai ju tai nz.. Atsidariau prie saugikliu tai ten kokie 3 milijonai laidu :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.