Pereiti prie turinio

valentukas

Nariai
  • Pranešimai

    27
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

valentukas's Achievements

0

Reputacija

  1. Butent kad visad sviecia, ir tikrinau laidus su testeriu tai nerodo itampos. Atbulinio begio daviklis atrodo panasiai, ir tikrinau i ji ateina 12 v. Tai ir i sita turi ateit tada, o tuscia.. Beda kad paskui laidus nueinu iki dezes virsaus, ir ten jie pradingsta, o kur kiti galai ju tai nz.. Atsidariau prie saugikliu tai ten kokie 3 milijonai laidu
  2. Katik ismasciau toki varianta. Kai dejo deze atgal kazkur uzspaude laidus spidometro, blokiruotes ir atbulinio, jie vienam guze eina. Kazkur virs dezes pradingsta jie, ir nepasiekia ranka daugiau pazet kur nueina. Ir tikriausiai nukirpo laidus astrus dezes kampai. Del to uzsidege blokiruotes lempute, nes kaip suprantu i blokiruotes davikli ateina 12 v laidai, ir priklausomai nuo blokavimo davikli sujungia arba atjungia. o cia gaunasi kad visada sujungta yra, nes dega lempute. Dega net atjungus tuos laidus nuo daviklio. Vadinas laidas kazkur anksciau yra uztrumpintas, tikriausiai prakirsti ir lieciasi. Tada del spidometro, daviklis pats generuoja itampa, del to laidai nieko nerodo. Bet pameginus pajungti batareikia prie spidometro laidu turetu spidometras krutet kazkiek, bet nieko nevyksta. Pats daviklis kazkoks irgi nekoks, paluzes, i dvi dalis pabirejes. Pamatavau varza jame - begalybe, uzdejau ant makitos, pasukau, kazka mirksi multimetras, bet nieko pastovaus. Tik beda kad neradau niekaip kur tie laidai nueina, kad radus kitus galus butu galima pamatuoti ar laidai nera pertraukti ku nors.. Tiek is siandienos velykinio pasikrapstymo.
  3. Na fiskes vienaip tik jungias tai kitaip nesujungsi. Dar verta pamineti kad blokiruotes lempute uzsidege siaip sau bevaziuojant keliu, ne is karto dege pasiemus is serviso.
  4. Na jau kaip ir issiguginau kad ten atbulinio begio daviklis, uztrumpinau ta fiske - uzsidege atbulinio lempos, bet sujungus su laidukais tais neuzsidega, skaiciau kad tas pirstas nudyla kuris reaguoja i atbulini begi kai jungi. Idomu keiciamas? ir ar daug darbo? Ir tada lieka atviras klausimas kodel blokiruotes lempute dega? ir kur ieskot bedos... Spidometro daviklis is isores atrodo normaliai, laideliai ateina. Rytoj bandysiu issukti ji ir ziuresiu kaip atrodo. Ka dar patartumet kaip patikrint davikli, ar kaip rasti beda? Gal su testeriu galima kazka pamatuoti ir suprasti ?
  5. Na grizau i kaima ir siek tiek paardziau discovery sita. Pasirodo yra dar viena beda - pastoviai dega blokiruote lempute skydelyje, nors blokiruote isjungta. isardes panele ir priejes is virsaus prie dezes pamaciau idomu dalyka: du laidelius kazkokius iseinancius is begiu ryciago sono, kurie nesijungia su niekuo, nuplesti ar kazka, o ant to laido kuris jungiasi su greicio davikliu yra dar kazkokia fiske, kuri irgi su niekuo nesujungta, kas man pasirode keista, nes fiske su kitu galu, bet tame gale ner laidu. Pamasciau kad cia gal tie du laideliai nutruke is tos fiskes, sujungiau, bet vistiek, blokiruotes lempute dega, spidometras nerodo. Daugiau nelabai ka ismastau. Idomu kam ta fiske ir tie laideliai. Pridedu foto, protingieji kurmiai padekit http://imgur.com/v9LJ8Ae http://imgur.com/d0q9Cwn
  6. Buvo tas kad tie pirmi sudejo diska nauja ir tiek. Nesigilino i diskatoriu, O pasirodo naujas diskas storesnis, maziau sudiles, ir diskatorius jau nebepajegia atpalaiduoti jo iki galo, ir nesijungia. Pakeite diskatoriu i nauja ir ok viskas.
  7. Gal gali numesti foto kaip tiksliai jis atrodo? aciu
  8. O cia spidometras prie ko? Ar cia apie tai kad nesijungia begis? Begius jau pagaliau padare, junginejasi visi, dbr kitos bedos
  9. Nu jie bande ten krapstyti kazka po to nuvarius atgal, ziurejo ar normaliai viskas sujungta, ir sako kad viskas ok, sujungta normaliai, laidai ok, gal daviklis.
  10. Nu begiai jau ok. Pakeite diskatoriu, kaip ir saket. Naujas diskas storesnis, diskatorius pavarges, neismina iki galo. Bet meistreliai dbr kita beda paliko. Neberodo spidometras Jie speja kad daviklis sugedo betaisant sankaba. Kuo as nenoriu tiketi, daviklis naujas 100 euru, kazkaip is lempos pirkti nesinori. O meistrai jau grazino masina. Kokiu minciu turit?
  11. Keite tik diska. Uzakinejom is maksimali galia, tai neturetu buti netinkamas diskas. O pataisykit jei klystu, D1 man atrodo kad trosine sankaba, tai prie pedalo kaip ir neturi buti cilindriuko.
  12. Asmeniskai pats su draugu pries 4 metus keitem sakute ir guoli, ir nebuvo jokiu bedu po surinkimo Sikart nebuvo galimybiu patiems, del to varem i servisa. Iki siol visad ta masina tam servise tvarkem, bet po sio karto tikriausiai nebevarysim ten. Beda kad dzipas buna nedideliam miestelyje, o ten su servisais nekazka, ir nera pasirinkimo kur varyti taisyt. Rytoj vesim i didesni miesta pas kitus meistrus, kurie sake panasiai kaip ir jus - ne iki galo issimina sankaba, t.y blogai sureguliavo.
  13. Sveiki, iskilo tokia problema. Trumpai nuo pradziu. Masina Discovery 2.5 tdi 83kw 1998m. Viena grazia diena vaziuojant pasipyle triuksmai is sankabos. Begiai jungesi, bet masina nevaziavo, ir atleidus sankaba triuksmavo. Nuvarem i servisa, pripazino kad subyrejo diskas sankabos, nu pakeite ta diska. Vistiek nevaziuoja masina, tada dar syki perrinko (nes dyrikas sake kad blogai gal surinko meistreliai ). Nu ir po antro perrinkimo +- kaip ir vaziuoja, tik atsirado kita beda. Sunkiai jungiasi 1 begis, o atbulinio isvis neina ijungt. T.y svirtis neisistuma i begi. Idomu tai, kad uzgesinus varikli viskas junginejasi. Tai gali uzgesint, ijungt atbulini uzsikurt ir isvaziuot. Bet dirbant varikliui niekaip nepavyksta ijungti. 2-3-4-5 begiai jungiasi lyg ir normaliai. 1 kiek sunkiau, bet isijungia. R neisijungia. Kreivarankiai sudejo vel kazka ne taip, ar kokiu nors dar pasaliniu bedu gali but? Aciu.
  14. As kai skambinausi tai man pasiule 100 arba 110 Ah. Ir su startine srove 900A. Taciau sake issimatuoti pagal dydi, nes turi keliu dydziu. As paziurejau, pas mane stovi 72Ah, banner. Nedidelis pakankamai. Ir didesniam ten jau vietos nera. O Nedakrauti gali jei generatorius nepritaikytas tokiam akumui, tai yra per silpnas, niekada pilnai neikraus akumo. Kita beda - idejus per silpna akuma, generatorius ji perkraudines, ko pasekoje irgi po puses metu vel gali tekti keisti akuma. Del to mane ir domina gal kas zino tikslius skaicius, kokie yra gamintojo siulomi akumai. turiu service manual, taciau ten neradau.
  15. Sveiki, nuduso mano akumuliatorius, reikia naujo. Nieko akumuose neišmanau, ir nelabau žinau kokio galingumo reiktų. Skambinausi parduotuvėn, jie ten paskaitė katalogus, ir sako kad įvairūs variantai yra. Tipo išsirink pats. Kokio galingumo reiktų LRD 98 2.5tdi 83 kw? Ačiū.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.