Pereiti prie turinio

TLC 90 pakaitinimo zvakes


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki.

Gal kas susidures: 1KZ-TE variklio pakaitinimo zvakes esant tiek saltam, tiek karstam varikliui dirba labai trumpai,1-2 sek.- ziurejau su kontrolke kiek laiko uzmaitintos zvakes, tiek pat ir prietaisu skydelio zvakiu lempute dega. Kaip manot kame saknys, nuo ko pradeti?

Is anksto dekingas

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane, taip pat, labai trumpai jungiamos žvakės, bet vedasi be problemų. Kai čia buvo šalčiai virš 20 laipsnių - degė žvakių lemputė porą sekundžių, o užsivedė iš karto.

Gal taip turi būti ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 10 mėnesių...

 

 

 

 

Na ir as susiduriau su sita problema.Grizau is medziokles,palikau masina (TLC 78 ) ir pora dienu nejudinau.Viena ryta bandau vaziuot.Pasuku rakteli,pakaitinimo zvakiu lempute kaip ir visada uzgesta po kokiu 5-7 sekundziu.Kuriu....ir chren....nesikuria.Dar karta,ir dar karta...nieko.Pakeliu kapota,o ten dega laidai :o .Vienas laidas einantis nuo akumo pliusines klemos nusvilo visai.Susirandu laido gabala,prijungiu prie nusvilusiu galu-trumpina.Nutempiu i servisiuka ir chebra aptinka,kad uztrumpino zvakiu pakaitinimo rele.

   Ieskau reles.Originalios kaina 142 eu.Kosmosas kazkoks.Uz sumauta jungikli tokie pinigai.Pigiausia nauja pakaitala randu uz 66 eu ir laukt reikia keturias dienas.Nu ir tiek moket uz varine katuske su pora kontaktu ranka nekyla .Nuvarau i Lemona ir paprasau surast pakaitala sitam stebuklui.Per 20 sekundziu suranda 70 amperu rele,atliekancia ta pacia funkcija,lygiai  uz 2 eu.Sakyciau skirtumas ryskus :blink: .Bet dar nerimstu nes tai relei is Lemonos reiketu gamint kazkokia pajungimo "fiske".Randu ardoma auto ir nuperku originalia rele uz 25 eu.Pakeiciu...dirba :cheer: .Bet va iskilo klausimas.Uzmetus kontrolke ant zvakiu,lempute rodo,kad po uzvedimo zvakes kaista dar minimum 5-6 minutes ir tik po to uzgesta.Gal kas susiduret?Ar gali taip ilgai kaitint tas zvakes??Gal cia dar kokios nors kitos reles problema ar vis tik temperaturos daviklis kol saltas neduoda signalo atjungt zvakes ir toks ilgas kaitimas yra norma????

    P.S Variklis 1KZ-TE trys litrai.

Redagavo Springfield
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.