Pereiti prie turinio

PADEKIT.Patrulis y61 2.8td bedos su tepalu, demferis ir priekinis kardanas


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Problema uzvedus varikli kyla tepalas ant laisvu apsuku per sciupa .Ji uzdarius eina per alsuoklyna ir apkrauna turbina, nedumija stipriai,kartais atsiranda garsas kaip kompensatoriaus berskejimas,buna nevisalaika. Tai problema kur stumoklinei grupej ar paskirstymo velenelis sysidevejes nepakelia voztuvu??? Demferis nuo y61kaina kosmine desiu nuo y61iki2001 problema pas mane jo nebuvo isvis trauke uzdeta no kito y61 tai vienas galas papka kitas mamka darysiu abu mamkas ar darete taip kas nors??? Nes kaino to nuo 2001y61 250e iki 2001 y61 22e.... Kardanas priekinis per vidurini susijungima vaiksto I virsu ir apacia apie 5mm liuftas

Redagavo Andris
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šiaip tai įtariu kad ten viskas turėtų būt gerai  .

Šiam variklį tepalo matuoklė yra dešinėj pusėj , prie bendro dar ir vamzdelis trumpas - tai kad jei dirbančiam varikliui per ten truputį taško tepalą nieko nuostabaus , taip turi būt kaip ir karterinių dujų išėjimas per tą vamzdelį kai matuoklė ištraukta.

Per alsuoklį kad pučią karterines dujas irgi nieko nuostabaus - keista būtų jei ten nieko neitų , va tada reiktų susirūpint kur anuos dingsta . 

Jei būtų pradegęs stūmuoklis ar žiedai tai per alsuoklį pūstų kaip per išmetimą, o ir tepalo nespėtum pilt. Prie viso to variklis tikrai tolygiai nedirbtų.

Dėl viso pikto pasimatuok kompresiją ir jei rasi didelius slėgių skirtumus tai tada pradėk galvot teks gerokai paišlaidaut.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sekancia savaite tikrinsiu. Vakar buvau islekes I poligona ,tai dzipo lauzymas per tokias susalusias provezas... Mano dzipukas pakeltas 5 cm Padangos insa turbo 265/75 r16 kaukia baisiai, desim kitas. Nera demferio barska stipriai, vaira tampe, nusivyliau pakatuske, net neidomiai buvo

Redagavo Andris
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.