Pereiti prie turinio

Dvieju masiu smagracio restauravimas


kactuz

Rekomenduojami pranešimai

Uzlinko smagratis dvieju masiu. Gal galima restauruoti ? Yra du variantai kur daryti, tai sankabu centras vilniuje ir alytuje smagresta. Kurie geresni? Ar isvis restauruoti yra bloga mintis? Masina vazinejimui o ne pardavimui.

Redagavo kactuz
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kokia mašina? Kiek naujas kainuoja? Jeigu restauruot tik per pusę pigiau ką naujas kainuoja, tai tikrai pirkčiau naują. Kiek esu skaitęs apie restauravimą, tai susidariau nekokią nuomonę apie šitą reikalą, o ir pakainuoja jis dažnai labai nemažai, jeigu mašina sau, tai gal vertėtų pasižiūrėti naują per kolegas kas turi priėjimą prie detalių didmeninėm kainom, tarkim Intercarse ar AD. 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Masina tai bmw e46,  135kw ir buves startline. Paskambinus tipo buria kad labai pataria restauruoti, nes kai cipuotas tai tipo prasuka smagrati ir naujas ilgai nelaikys nes tipo yra kazkokia sankabele smagratyje kuria nusuka. O jie ja pasalina ir tada jau laiko ir cipavimus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as pirkau nauja. pakainavo beveik 1000eu. bet nenorejau imti dezes du syk, nes ir taip 4 vyrai viena  syki kol isemem ir imurdem buvo ka veikt.

pas ta pati meistriuka kur skleidem mano sankaba atvaziavo kaip tycia po kokio men pajero 3 su ta pacia beda. sako jie buvo gudrus restauravo smagrati. po 2 sav gryzo vel su ta pacia beda, ir meistriukas atsisake antra syki ardyti :)

seip

dbucinskas99 siaip uzsiima kiek zinau perdarymu i paprasta sankaba
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.