Pereiti prie turinio

kaista y60


Rekomenduojami pranešimai

Užkaitęs vandenį varo lauk ? Jei ne tai prie galvos nesikabink ba jei trūkimas galvoj tai panašiai nuo 90 laipsnių vandens išvarymas tampa nekontroliojamas.

Greičiausiai čia bus dėl to kad lauke oras kaip ne kaip šiltesnis nei žiema ba jei termometro rodyklė stovi ties viduriu tai iki kritinės temperatūros gan toli.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na issipletimo bakelis pilnas. Slangos kietos. Ir temperatura virs 90 kyla zymiai

Kietos šlangos normalu - čia japonas , o japonuose slėgis aušinimo sistemoj didesnis nei europinėse mašinuose.

Į plėtimosi bakelį subėga visas perteklinis skystis kai temperatūra kyla , auštant varikliui (jei probkė tvarkinga) ariklis susitraukia skystį atgal.

Jei būtų trūkimas tai bakelis pilnas nebūtų , o aplink bakelį gera bala ir viskas rūdžių spalva nutaškyta.

 

Tavo vietoj pradėčiau žiūrėt nuo variklio tempertūros pamatavimo nepriklausomu termometru (būna kad daviklis meluoja , kartais net labai) ir termostato tikrinimo.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Justy pasiziurek pradzioj pagrindinius dalykus:

1. Ant salto atidaryk radijatoriaus propke ir uzvesk. negazuojant vanduo radijatoriui turi stoveti ramiai jai burbuliuoja beveik 90% kad batai galvai. jai pagazavus kiek kyla vanduo viskas ciki su pompa bet negali burbuliuoti

2. Ant karsto matoro uzgesink ir staigiai pabandyk pasukti termomova (pacia sparnuote) jai sukasi lengvai batai jai (cia priezastis kodel gali kaisti) jai sukasi sunkiai arba isvis neprasisuka tada viskas ciki su termomova)

3. ziurk i radiatoriu is isores o  is variklio puses pries radiatoriu pasviesk kokia lempa ir per isore ziurek ar neuzsikises radiatorius... jai uzsikimses su tekanciu is krano vandeniu bandyk plauti (nuemes radiatoriu)... tikimybe kad prasiplaus menka... man neuzteko kantrybes bet...

4. jai anksciau to nebuvo menka tikimybe kad per salaka uzkalkejo todel vidus greiciausia bus ok... kazkada teko praplauti vidu su actu (buvo uzkalkejes) padejo ir ziauriai profilaktiskai visai neblogas dalykas...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.