Pereiti prie turinio

Televizorius


ramuncikas

Rekomenduojami pranešimai

Ruosiuosi pirkti televizoriu, gal kazkas turi koki priejima kur pigiau nupirkti? Domintu su smart tv .wifi , 40-42istrizaines. Kazkaip traukia samsung ir panasonic. Galit ir koki kita modeli pasiulyti :)

Jeigu telikas perkamas del Smart (kad IPTV ziureti) tai TIK Samsung ar dar LG, kituose Smart tai tik ant bajerio, kad tik vadintusi smarttelikas!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 3 metų...

biski prikelsiu tema..

 

atejo laikas pasididint televizoriu (nes patalpos padidejo) domina didieji 55"-65"    klausimukas. kiek suprantu samsungas tik sulenke telika, kiti gamintojai vistik tiesiu laikosi, ar as klystu? kas turit lenkta, ar dziaugiates, ar nelabai? yra skirtumas ziurejimo komforto (jeigu taip galima pasakyt) aar neverta dometis?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Samsung turi ir lenktų, ir tiesių. Lenktas žiūrisi neblogai, bet didelių įstrižainių kainos neadekvačios.

 

Jei siena už televizoriaus šviesi, Philips su ambilight žiūrisi labai “skaniai”. Kainos Philips labai adekvačios. Dar vienas Philips privalumas - DVB-T imtuvas geriausiai “kramtantis” ne visada pakankamo stiprumo DVB-T signalą (taip man sakė mano draugas, vienas iš Technoramos vadovų).

Redagavo Jeep-V8
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai taip, zinau kad samsungas ne visus sulenke :) bet va man idomu kodel kaikuriuos sulenke, kuo jie kitaip ziurisi. ir idomu nuomones ju turetoju....  o dairausi i samsungus kodel, kazkaip mano akimis ju raiška man zašibys :) 

800 plis minus uz65" nemanau kad tai neadekvatu.... kai yra dvigubai brangesniu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Samsungų raiška nesiskiria nuo bet kurio kito gamintojo tos pačios klasės modelio. Tiesiog Samsungo spalvos demo režime užryškintos nenormaliai jau iš gamyklos. Žinoma, galima pasireguliuoti namie, bet parduotuvėje jie visi “ryškiau” rodo tuos demo filmukus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siai dienai geriausi TV tai 8-9 serijos Sony,arba LG.Kas liecia Philips tai jo kainos labai adekvacios+dauguma ju turi integruotus palydovinius tiunerius,todel isigijus CI+ Tricolor moduli labai patogu vienu pultu valdyti.Tiek Sony,LG,Philips tiek Samsung naudoja Android OS.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.