Pereiti prie turinio

ISUZU TROOPER 2000m, 3ltr, 117kw ,aušinimo sistemoje atsirado dyzelinis kūras


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,reikia pagalbos-patarimo,ISUZU TROOPER ,3L,2000m.,aušinimo sistemoje atsirado dizelinio kūro,,,,purkštukai dirba normaliai,,,,didėja aušinimo sistemoje skystis ir varo perteklių per išsiplėtimo bakelį.Suplėšė nuo variklio į radiatorių viršutinę šlangą.Radiatoriuje kvapas dizelinio kūro,o pamirkus popierių-užsidegė.Kokia gali būti priežastis,kur kas sugedo,,,,prašau patarimo,iš anksto visiems atsilepusiems dėkoju.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

taip atrodo kad pro forsunkes dyzelis i ausinimo sistema patenka. nes ten bloke eina tiek saliarka tiek ausinimo skystis, ir nuo susimakalavimo prie forsunkiu juos skiria gilze tokia, i kuria forsunke isisstato.

butu gerai zinot kuriam gale esi. gal ir galetumem nukreipt tinkamu keliu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

esu iš Šiaulių,prie forsunkių teko prikišti nagus,bet tą gilzę,kad išimti reikia specialaus rakto-varžto,kompe esu matęs ,bet kur jį gauti neivaizduoju,jis atrodo kaip sjomnikas,,,,ten yra dvi gumelės,gal susidėvėjo.vienas iš gedimų tikrai gali būti ,kitų dar minčų negali būti?Nukreipkit tinkamu keliu?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu ten tos gilzes paprastai jei nejudini, tai bedu ir neprisidarai. forsunkem gumeles pakeitei? yra klp vienas veikejas kuris ta motora perkandes kiaurai.

861640575 gintas . pasiskambink jam, papasakok simptomus, jis gal dar kokiu ligu papasakos. jei visai sikna ir pats nesutvarkysi, gal prisigrusi pas ji kaip nors ant remonto. jis pries armi servisa dirba. nes jei jau tas nepadarys, tai siam gale nelabai zinau kas ta motora paims.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

taip,gumelės forsunkėm buvo keistos.paskutinį kartą viena forsunkė  nedirbo-tai vienai forsunkei ir buvo pakeista,nes reikėjo ir pačios forsunkės....o keitėm palei tavo aprašymo eiliškumą,todėl ačiu tau labai,kad pasidalinai savo patirtim.....

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.