Pereiti prie turinio

Anius

Nariai
  • Pranešimai

    27
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Anius turinys

  1. Na pavyko rasti turbiną,nors tiko tik iš trijų variantų viena,Gerai ,kad tik tiek -problema turbinoje,Buvo turbinos sparniukų ašelė nutrūkusi visai.Dabar vikas lyg ir veikia.Sakau ačiū ir visiems gražaus pavasario sulaukti.
  2. taip,tik surasiu turbiną ,,,,ir kaip seksis viską atsukti-ten viskas prikępę,,,kokiu stebuklu apipurkšti,kad paminkštėtų?
  3. reikės ir skysčius pasitikrinti,dabar viskas bus nusistovėje.
  4. Taip,dabar bandysiu susirasti turbiną,kad galėčiau pradėti ardyti.Gilzių tarpinės jau buvo keistos,kaip ir negalėtų taip greit išeiti,buvo parsiūstos iš Vokietijos,ne iš tų prastųjų.O turbina jau dirbo kniaukiant,bet važiavo gerai.
  5. jei gali pabandyk savo sklepe pažiūrėti,gal dar užsiliko?
  6. Jei tik tikrai būtų turbina-tai tai gal kur nors rasiu savartynuose arba kas ardo.O kaip būna kai tarpinė pramušta?Ar tų gausių sniego spalvos dūmų negali būti?
  7. Sveiki,važiuojant dingo trauka ir pradėjo gausiai dūmyti baltais dūmais.Sustojus ant laisvos eigos variklis dirba stabiliai ir be dūmo.Prieš tai važiuojant jausdavosi turbinos keistas ūžesys.Ar čia gai būti priežastis?Prašau patarti kam tokios problemos žinomos?Ačiū.
  8. taip,gumelės forsunkėm buvo keistos.paskutinį kartą viena forsunkė nedirbo-tai vienai forsunkei ir buvo pakeista,nes reikėjo ir pačios forsunkės....o keitėm palei tavo aprašymo eiliškumą,todėl ačiu tau labai,kad pasidalinai savo patirtim.....
  9. esu iš Šiaulių,prie forsunkių teko prikišti nagus,bet tą gilzę,kad išimti reikia specialaus rakto-varžto,kompe esu matęs ,bet kur jį gauti neivaizduoju,jis atrodo kaip sjomnikas,,,,ten yra dvi gumelės,gal susidėvėjo.vienas iš gedimų tikrai gali būti ,kitų dar minčų negali būti?Nukreipkit tinkamu keliu?
  10. Sveiki,reikia pagalbos-patarimo,ISUZU TROOPER ,3L,2000m.,aušinimo sistemoje atsirado dizelinio kūro,,,,purkštukai dirba normaliai,,,,didėja aušinimo sistemoje skystis ir varo perteklių per išsiplėtimo bakelį.Suplėšė nuo variklio į radiatorių viršutinę šlangą.Radiatoriuje kvapas dizelinio kūro,o pamirkus popierių-užsidegė.Kokia gali būti priežastis,kur kas sugedo,,,,prašau patarimo,iš anksto visiems atsilepusiems dėkoju.
  11. Dar kartą išardėme.Itarimas buvo dėl gumelių.Itartinas pakeitė.Kruopšiau surinko.Atrodo kad viskas gerai.Aišku tepalus reikėjo naujus pakeisti.Užsivedė,tepalo lygis vietoje.Parvažiavus apie 10km.tepalo lygis vietoje.Gal bus gerai.
  12. Taip tai 3l dyzelis.2000m.Bandysim iš naujo perrinkti.
  13. Isuzu Trooper 2000 m.Keičiant gumeles tepals, tepalo filtrai taip pat buvo pakisti.Prieš remontą lygis aukščiau mierkos 2-3 cm.buvo.
  14. Pastebėjau,kad saliara eina į tepalus.Aušinimo skystis savo vietoje.Pakeitėme orginalias forsunkių gumeles,varines įvores.Užvedėme.Viskas dirbo gerai.Pavažiavus 10 min.vriklis pradėjo dirbti nestabiliai.pradėjo pro oro filtrą tekėti saliara.Išjungus degimą variklis neužgeso,o norėjo pagauti pagreitį. Tik užkišus greitai oro filtro angą ,variklis užgeso.Reikia pagalbos-patarimo.Gal kas su tuom susidūrėte.Kažką turbūt ne taip surinkome.Dėkoju visiems atsiliepusiems.
  15. Apsiklausinėjus paaiškėjo kad nenori ar bijo užsimti.Išardžius ką idėti-parduotuvėse ne ką paimsi,o laužyne ir mažai ką rasi o išsiardes kiek gali laukti.Tiesa, kad galima užsidirbti lengviau.Blogai kai pats negali.
  16. važiuojant staiga nebepriėmė gazo ir užgeso.trūko aušinimo skysčio šlangutė einanti į turbiną.Pakeitėm.Servise ant troso užvedė.Tuoj trūko šlanga iš radijatoriaus į variklį apačioj.Užsidegė tepalo lemputė ir tuoj užgesinom.Gal tarpinę pramušo.gal kas daugiau.Šiauliuose dyzelistai neapsima žiūrėti.Teko keisti variklį.Išimtas variklis laukia remonto.Gal kas perrenka???
  17. Idomu kas ir kur tokius variklius perrenka ,remontuoja .būtu reikalinga tokia paslauga taip pat ,turiu galvoje trooperiaus 3.0 TDI???
  18. Dėkui už patarimą.Išbandimui nuvažiavau apie 200km.per tuos karščius.Kol šaltas variklis spaudimas 6atm.ir daugiau ilgiau pavažiavus ir išjungus pavarą nukrenta ant pusės.važiuojant vėl su pavara padidėja vėl iki 6atm.Kažkaip anksčiau į tai neatkreipdavau dėmeaio.servise matavo cilindruose spaudima sakė geras.Ar tai normalu?
  19. Tai kokį tepalą patariate pilti ir su kokiu važinėjate?
  20. Anksčiau kažkas panašaus su saliara ir buvo nes buvo pakeisti sandarinimo guminiai žiedai.aiškino,kad jie gal silpni tam dalikui.Dabar forsunkes idėtos su savo buvusiais.Dar neblogai atrodė.Orginalas vis geriau. esu užsakes parvežti orgin.gumikes ir varines ivores.kompl-280lt.Ar saliarai gali turėti įtakos tepalo rūšis?
  21. Čia sakė užsakius gali kanuoti 6-7 tkst.lt
  22. Gavau visas 4 devetas forsunkes [su tais dviem gum. žiedeliais ir ivoremis]nuėmus juos' forsunke lieka kaip manoji. Forsunkes 2001m numeriai atitiko tik pirmi trys skaiciai.Idejome su tais papild.gum.ir metal. įvorikėm.Isidėjo-užsivedė.Forsukės dirba visos.Idomu kokį geriau pilti tepalą.Kad geresnis būtu spaudimas pataria pilti gera mineralini MOBIL 10w30 arba 15w40.kokia būtu nuomonė.
  23. Kad nevažiuoti i diagnostika servise nupjve laidus ir kiekvienam cilindrui padare fiškes atjungti,Atjungus rodo dirba cilindras ar ne.
  24. Maniskes forsunkes su viena sandarinimo gumele 2000m. Siulo 2001m Isuzo su dviem sandarinimo gumelemis. Tai klausymas ar tiks man sitos forsunkes? Sako variklis toks pat 4XJ1 3.0tdi.
  25. Japonisku autodetaliu parduotuves tokiu nauju detaliu nelaiko. O jei ir uzsakyti, vadybininkai savo jog kosmines kainos. Tad ir noriu suzinoti gal kas zino kokia "skyle" kur butu ju imanoma kad ir nauju gauti.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.