Pereiti prie turinio

Iškrauna akumuliatoriu


Mariusferoza

Rekomenduojami pranešimai

Na ne 4x4 bet kasdieniai mašinai Peugeot 407 jau antra karta per pusantro menesio iškrauna akumuliatoriu,grizau is darbo,pastaciau  mašina,o po geros valandos nebeuzsivede,visiškai iškrove,gal kam yra taip buve? kad ir kitam modeliui,generatorius krauna gerai,tikrinau,ar belieka po saugykli traukioti ir ieskoti?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Buvo ir man taip, sharane kart nuo karto iskraudinejo.

Taip greitai gali iskraut tik uztrumpines diodas diodiniame tilte generatoriuje

Kiti prietaisai ar lemputes per 3-4 valandos neiskrauna, o cia gali but kad ir per valanda jau iskrautas.

 

Jei tas vyksta retkarciais, Pradziai pabandyk nuimenet (kai masina nenaudojama) stora laida nuo generatoriaus, tada stebek, jei nepasikartos, tai kaltas tiltelis, jei kartojasi, reikes ieskot kur trumpina :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jo, pradžiai pabandyk atjungti akumą palikdamas... pravalyk gnybtus, masinį laidą, patikrink ar generatoriaus laidai gerai prisukti - pas mane kartą buvo nepriveržtas - šiek tiek "tabalavo", ko pasekoje į akumą pilnai neateidavo srovė... dar buvo panašus bajeris kai neteisingai magas buvo pajungtas - variantas kaip kad tiesiogiai pajungtas, todėl imdavo daug srovės ir auto pastovėjus kelias dienas iškraudavo (mago panelės nenuėmus ima daugiau srovės)... beje, lemputes iš dėtuvės ir bagažinės irgi esu išsukęs, nes kartais atjungimo kontaktas nesuveukdavo ir degdavo pastoviai...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Citroene iškraudinėjo 10 A ! Iškraudavo per val. Buvo užstrigusi žvakių kaitinimo relė. Kažkaip ne pilnai, bet kaitino nuolat žvakes.

Mano bmw taippat lb stiprei iskraudavo, per 15-20 min nauja simtini akuma iskraudavo kad nebeidavo nei su centriniu atrakint. Kalta buvo zvakiu pakaitinimo rele. Tad jei autoriaus auto dyzelis, pradeciau nuo to ziureti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o kazkas forume minejo, kad 12v neduoda ''nuotekio'' vandenyje :scratch:

 

 

Aš sakiau, nes taip yra.  Rodžeris teisingai pastebėjo - nešvarumai ant akumuliatoriaus. Paprastai ir elektrolito būna prilaistyta.  Tada tik vandens ir tetrūksta.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.