Pereiti prie turinio

Pirkciau zaidimu kompiuteri


ramuncikas

Rekomenduojami pranešimai

Xbox 360 nesunkai nusilaužia, buvo partija ne viena kur tas ar anas genda, pas draugeli papuole vienas iš tos partijos tai tik ilgiau palošia ir chana ir taip kokius 4 tvarkymus, po to meistras išaiškino šitai....

Playstation naujesni labai viskas liux, plius daug žaidimų online žaidumų, gali juos nusipirkti neisigijus kompakto...duoda nemokamų žaidimų ir t.t. bet visi užketėję geimeriai jungiasi pc galingą prie ploksčiakranio+džioistikas... na čia galim daug plėtotis ir tai tik mano ne profo akimis...bat aš žiūreciausi playstation

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pasakyt kas geriau, tai tas pats kaip paklausti Audi arba Bmw myletojo ka geriau pirkti. Turejau 5metus xbox 360. Realiai abi platformos panasios. Kas snekejo del online zaidimu tai ju irgi tiek pas viena tiek pas kita yra daug. Tik mazas niuansas, konsole negali but nulausta ir negalesi zaisti piratiniu zaidimu. Anksciau nesdavau kas kart atnaujinti konsole i naujasne versija, kad galetu paleist naujai isejusius zaidimus(piratinius). Jei niekas nepasikeite, as rinkciausi xbox360, nes nusipirkdavai cd uz 8.5lt isirasai zaidima ir vaziuoji. O siaip tai reik jau dairytis i xbox one arba sp4, nekarve kainuoja.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rinkausi ir aš tarp playstation 3 ir xbox 360. Nugalėjo xbox 360, toliau xbox. Pliusai-patogesnis pultelis, geresnis kinect priedėlis, daugiau kinect žaidimų. Patys x boxai irgi skiriasi. Pirmesnės laidos genda ir genda konkrečiai-apie 80 procentų sugenda. Vėlesnės laidos jau nebegenda visai. Reikia žinoti, kad yra du x box nulaužimo variantai: 

1. Žaidimai įrašomi ir paleidžiami iš vidinio xboxo hardo, bet nebėra galimybės žaisti online žaidimų.

2. Žaidimai paleidžiami iš žaidimų diskų, kas ,sakyčiau nelabai patogu, bet užtai yra galimybė žaisti online žaidimus. Šio nulažimo trūkumas tas, kad gali užsibaninti savo xboksą su visam, pvz, jei pabandytum žaisti dar oficialiai neišleistą žaidimą, na ir kitokių ten gali būti variantų, žaidžiant online.

Aš pasirinkau pirmą variantą, nes pabijojau, kad vaikas bemaigydamas užbanins man konsolę ir tada jau tik išmest.

Pasiskaitymui, jei galima, dedu nuorodą http://www.zaiskit.lt/duk  pas juos pirkau dėvėtą xbox'a, mokėjau 800Lt du pulteliai, be kinecto priedėlio, didelis hardas. Kaina tuo metu (vasarą) naujo buvo apie 1000Lt, bet čia buvo jau nulaužtas. be to, davė garantiją 1 metams. X boxas veikia be sutrikimų.

Pastebėsiu, kad žaidimų grafika atsilieka nuo mano pc grafikos, pc geriau veikia, bet pas mane galingas pc. Šaudykles (tikras) žaisti sudėtinga, beveik neįmanoma, lyginant joystickinį valdymą su pelės. Kinectas labai patinka vaikam (6 metų  ir kitiem) per gimtadienius ir pan. o kiekvienai dienai nepasigedom. Kadangi xboxas paplitęs labiau, tai ir kinectą pasiskolinti misija įmanoma, šiaip apie 200 Lt kainuoja.

Pirkti pagal skelbimus iš vaikigalių pabijojau, nes ankstyvosios laidos  xboxai 360 genda masiškai.

Redagavo skrebe
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.