Pereiti prie turinio

Variklio 4M40 voztuvu reguliavimas


Medas

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas turi patirties reguliuojant 2.8 variklio voztuvu tarpelius? Ar imanoma isimt reguliavimo saibas nenuemus paskirstymo velenelio?Ir negi ten reikia taip tiksliai isstatynet stumokslius i virsutine padeti norint ismatuot tarpelius?Manau pasukai alkunini kad paskirstymo velenelio kulokelis ziuretu i virsu ir matuok.Kas ka manot?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

2.8 varikliui ismetimo vostuvo tarpas 0.35, isiurbimo 0.25 mm esant karstam varikliui.Saltam 0.3 ir 0.2 atitinkamai.Pas ji reguliuojasi apvaliom kalibruotom plokstelem.Tik va kaip jas is ten istraukt tai neaisku.Nuiminet veleneli nesinori.Sakau gal yra kitu budu?Siandien nusiemiau dangteli tai po kai kuriais net 0.1 mm sciupas nelindo.Bijau vazinet.Gali pradegt voztuvu lizdai ar patys voztuvai.Tuo labiau, kad kas 15 tukst radau literaturoje tuos tarpus reikia tikrint.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aciu Dekane uz nuotraukas.MP identiska kaip ir Toyotoje.Viens prie vieno. (Gal pas mane Toyota :) ?).Saibas ruosiuos det tas pacias.Pradzioj norejau jas ant smirgelio pabruzint, bet pazystamas meistras atkalbejo.Sako yra kur slifuoja.O pirkt saibas turbut yra brangu ir bereikalinga.Tik pinigu metymas.Siaip kas netikrinot butinai pasitikrinkit.Buciau taip ilgiau pavazinejes tektu ir galva imt.Bandysiu krapstyt penktadieni.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Su ilgu ir dideliu atsuktuvu spaudi stakana, tada su mazu is kitos puses pakeli saiba, kad atliptu nuo tepalo ir istrauki su magnetu. Yra tokie magnetai ant kotu :). Atsuktuvus geriau audiniu apsukti, kad nesubraizyt kur nereikia. Vienos shaibos kaina apie 20 litu naujos, kaip parinkti reikiama stori manau zinai formule. Sudejes saibas prasuk varikli starteriu be dangtelio ir pamatuok tarpus dar kart

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ka tik is garazo.Ant karsto beveik visuose tarpelis isiurbimo 0.2 ismetimo 0.3. Turetu buti 0.25 ir 0.35 atitinkamai.Dabar svarstau ar verta tuos 0.05 slifuot? :scratch: Kaip manot? Tik viena isiurbimo voztuvo tarpeli radau su 0.1 tarpu.Pabandziau istraukt saiba - einasi. :cheer: Kaip ir Dekanas sake - spaudi ir trauki.Dabar laukiu kol atsals variklis.Dar pamatuosiu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.